Ce Combinatie De Culori Interior-exterior Preferati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Combinatie De Culori Interior-exterior Preferati?

Dupa "lupte seculare care au durat cateva ore" am reusit sa postez si eu pentru prima data. Sper sa fie un subiect interesant. Am cautat si nu am gasit in alta parte nimic despre combinatiile de culori.
    Personal am un Logan in rosu+negru, cei din Cluj poate ca l-au vazut uneori. Nu are un tuning de calitate superioara, dar e al meu...
    Daca nu era rosu si negru mi-ar fi placut sa fie un orange+negru sau verde+galben....
    Voi ... ce preferinte aveti? Poate se nasc idei...
    Attached Files

Rosu-Negru este si al meu.
    Nu ai de gand sa pui si folie neagra pe geamuri?
    Ar arata super!

O alta combinatie tare ar fi pe un logan negru niste ornamente argintii si geamuri oglinda.
    Imagineaza-ti!
    Last edited by crististreulea; 19 March 2008, 10:41.

Comment

O sa pun si folie, ma costa vreo 600 RON, si deocamdata am alte prioritati, oricum imbnatatirile vor veni pe parcurs
      Last edited by crististreulea; 19 March 2008, 20:45.

Comment

Originally posted by adisss View Post
        O sa pun si folie, ma costa vreo 600 RON, si deocamdata am alte prioritati, oricum imbnatatirile vor veni pe parcurs
        Te poate costa 150 RON folia omologata si certificata RAR.

Comment

Daca ar fi asa ar fi super. Stii unde pot sa gasesc asa ceva? Problema e ca nu vreau sa ma complic sa o pun eu, 600 RON era costul pentru folie pe toate geamurile mai putin parbriz, cu tot cu manopera, omologata normal (cred ca suntem off topic)

Comment

Pai este asa numai ca omologarea este valabila doar pentru luneta si lateralele spate

Comment

La interior, inca nu e neagru cu rosu, numai pe scaune, huse, normal, dar vreau sa invelesc panourile cu tapiterie, in aceste culori.

Comment

Am mai gasit si asta...cu aceleasi scuze...
                Attached Files

Comment

Alb-albastru, atat pt interior, cat si pt exterior...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Parerea mea este ca la o masina de culoare mai inchisa ar merge super misto o tapitarie din piele ceva bej , zic ca arata super , si la o masina de culoare deschisa rosu , alb o tapitarie cu piele neagra , astea sunt parerile mele si gusturile nu se discuta :P
                    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Originally posted by mihai.gigi
                      Iata si o combinatie de interior. Destul de draguta! Nu stiu pe unde am gasit poza, asa ca Scuze propietarului...
                      "tare asta" insa nu prea imi plac mie scaunele de piele, sau imitatie de piele

Originally posted by mihai.gigi View Post
                      Am mai gasit si asta...cu aceleasi scuze...
                      arata super culorile astea doua in combinatie
                      Last edited by crististreulea; 19 March 2008, 20:47.

Comment

Si al meu de tot rosu , cel mai bine se asorteaza cu negru , am tapiteria originala dar vreau sa iau niste huse rosu cu negru pt. protectie .
                        @ ADISSS
                        De unde ai luat si cat te-au costat fustele la spoilere , arata super bine ?
                        sigpic

Comment

Le-am gasit mai in vara la un magazin de piese auto, fustele, iar aripioarele sunt separat, din Cluj de la un tip care se ocupa cu tunning mai de calitate, le face din fibra de sticla. si eleronul tot de la el. de eleron parca nu sunt chiar asa de multumit, ar fi fost frumos altul, cu stop inclus, dar m-am cam fentat, am gasit apoi in magazin altele mai dragute. acuma asta e

montaj in regim propriu, ca altfel te usuca de bani baietii
                          Last edited by crististreulea; 19 March 2008, 20:47.

Comment

Ca sa nu revopsesti toata masina, poti alege combinatia:
                            rosu+alb aici, aici si aici
                            negru+bej aici, aici, aici si aici
                            rosu+negru ai deja si uite citeva idei aici, aici, aici, aici, aici, aici si aici

mie personal imi place rosu+negru
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Sefuuuuu! Nu merge linkul...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google