If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Rog posesori de ceasuri indicatoare(doar cele care afiseaza remperatura sau presiunea uleiului) sa dezvaluie ce adaptoare au folosit si daca au intampinat probleme cu ele si ce soluti au gasit
Eu am am avut un adaptor raid hp dar din pacate pierdea ulei pe langa senzor si nu am gasit o solutie mai fiabila
schimbata garnitura de la adaptor cu una mai mare (ca dimensiuni-grosime).....
saptamina asta poate reusesc sa gasesc un canal si il montez si iti spun efectul..
....si pentru scurgerea de ulei pe linga senzor era bine niste banda siliconica sau silicon rezistent la temperaturi inalte+ o saiba de cupru ,fiinca aluminiul lucreaza foarte repede la schimbari de temperatura.
Last edited by boly76; 16 May 2011, 20:03.
Reason: Automerged Doublepost
tind sa cred ca acea scurgere de ulei a fost mai mult vina mea(nu am urmarit sa calce filetele calumea)sau la diesel din cate am inteles e presiunea mai mare..
daca te referi la Unknown,el a renuntat la adaptor....eu am pus, pe linga saiba de alama,putin silicon pentru temperaturi mari(2+2)....dala rosu
nu curge deloc...
Doar 3bar?3 bar ii are benzinarul meu la rece in ralanti.De ce nu faci un "T" si il pui pe bloc in locasul de fabrica pentru presiune ulei?eu asa am si nu am avut probleme.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment