Evacuare Inox Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evacuare Inox Diesel

M-am gandit sa deschid acest topic, fiind in situatia de nehotarat sau necunoscator.
    Evacuare inox refacuta cap coada, ar merita o distractie de genu? as dorii niste parereri pro si contra cu argumentari.
    sigpic

merita , daca renunti la catalizator doar ca mai iei din viata turbinei .
    Acum depinde pentru ce o vrei . Daca vrei doar performanta sau si sunet . Pentru sunet n-o sa fie cine stie ce sunet si o sa sune aiurea pentru ca dieselu nu are ture ,deci o sa ai un tractor veritabil din toate punctele de vedere )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cum are de suferit torbina daca scoti catalizatorul?
      sigpic

Comment

lipsa de backpressure din evacuare face joc la ax .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ma scuzati ca ma bag si eu pe topicul asta dar in alta parte nu am gasit...
          am mai auzit unele masini diesel(opel, bmw etc.) cu evacuare schimbata si cand schimbau vitezele se auzea un fel de....nu stiu cum sa ii zic...un suierat mai gros, un fel de huruit(dar foarte placut auzului)...acel zgomot se auze si cand ajungeau mai sus in ture....
          de la ce se aude sunetul ala???si daca e posibil si pe logan???
          DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
          sigpic

Comment

turbina schimbata si pusa una mai mare
            Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

pirvu_alex .... nu cred ! Iti garantez .... ceea ce o auzit goofiy cred ca e Blow Off Valve - sau BOV cum se zice mai prescurtat . Mai mult ca sigur ! E un sistem ce elibereaza presiunea din turbina.
              sigpic

Comment

Nu e niciun BOV, e un suierat specific evacuarilor de diesel modificate. Stiu ca se aude suieratul turbinei pe evacuare, imi place mult sunetul.

old exhaust rotted appart, so i put in a new custom 2.5" stainless mandrel bent cat-back exhaust in it, no muffler.from inside the car its practially as quit...

4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Nu te contrazic Alex .....dar ....nici eu si nici tu ....nu avem de unde stii ce o auzit goofiy.....
                  sigpic

Comment

in loc sa dai banii pe toba , iti faci traseul complet si la final un tips mai mare , adica fara toba , vezi SDP ..sunetul este placut

Comment

Originally posted by TM80MAT View Post
                      Nu te contrazic Alex .....dar ....nici eu si nici tu ....nu avem de unde stii ce o auzit goofiy.....
                      am auzit exact acel sunet care se aude in primul filmulet postat de alex....
                      si nu era bov ca bov-ul face tsss....

in acest filmulet se aude bine sunetul
                      Last edited by goofiy; 18 July 2011, 12:39. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

e de la ce ti-am zis eu
                        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

as merge pe ideea ca nu are catalizator, deoarece am vazut si alte clipuri si scrie in descriere ca nu are cat.
                          sigpic

Comment

eu as merge pe ideea cu CAT si teava ..daca dai jos CAT nu mai ai renumitul cuplu de diesel

Comment

oare se poate auzi asa si un dci de-al nostru???
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google