If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
M-am gandit sa deschid acest topic, fiind in situatia de nehotarat sau necunoscator.
Evacuare inox refacuta cap coada, ar merita o distractie de genu? as dorii niste parereri pro si contra cu argumentari.
merita , daca renunti la catalizator doar ca mai iei din viata turbinei .
Acum depinde pentru ce o vrei . Daca vrei doar performanta sau si sunet . Pentru sunet n-o sa fie cine stie ce sunet si o sa sune aiurea pentru ca dieselu nu are ture ,deci o sa ai un tractor veritabil din toate punctele de vedere )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
lipsa de backpressure din evacuare face joc la ax .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
ma scuzati ca ma bag si eu pe topicul asta dar in alta parte nu am gasit...
am mai auzit unele masini diesel(opel, bmw etc.) cu evacuare schimbata si cand schimbau vitezele se auzea un fel de....nu stiu cum sa ii zic...un suierat mai gros, un fel de huruit(dar foarte placut auzului)...acel zgomot se auze si cand ajungeau mai sus in ture....
de la ce se aude sunetul ala???si daca e posibil si pe logan???
pirvu_alex .... nu cred ! Iti garantez .... ceea ce o auzit goofiy cred ca e Blow Off Valve - sau BOV cum se zice mai prescurtat . Mai mult ca sigur ! E un sistem ce elibereaza presiunea din turbina.
old exhaust rotted appart, so i put in a new custom 2.5" stainless mandrel bent cat-back exhaust in it, no muffler.from inside the car its practially as quit...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment