Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste idei pentru decolantarea unei dacii Logan? Multumesc.
Decolantare Logan
Collapse
X
-
-
Treaba e simpla daca colantul nu s-a "copt" sau ciupit de la caldura ... important este ca masina sa nu fie in soare cand dai colantul jos daca vrei sa nu iti ramana muuult lipici pe elemente ! Pentru degresare sunt spray-uri speciale , iei stratul gros cu benzina si dupa dai cu acel degresant si la sfarsit polish (daca este nevoie) !
ai nevoie de :
1. fheon industrial
2. Degresant
3. lavete de bumbac
4. si ... multa rabdare
-
nu exista o reteta speciala. cu multa munca si cu multa atentie sa nu julesti vopseaua. cu fheonu evident si cand se rupe bucata te iei de alta ...
eu recomand sa stea o vreme in soare . se desface mai usor si nu se ia lacul de pe vopsea. cu lipiciul ramas te descurci dupa ...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by buzdugan81 View PostDaca colantul sa copt de la soare cum se mai poate inlatura ? Ma puteti ajuta ?
Faza e ca unde e copt, s-au facut niste mici taieturi si numai poti dezlipii o bucata mai mare, doar bucatele foarte mici ! Bafta si spor la treaba !
Comment
-
Decolantare Taxi
salutare!
am un logan mcv care a fost pe taxi din 2006-2007 si colantul de pe ea este acelas de atunci si vrea sa stiu parerile voastre despre cum as putea sa fac decolantarea mai usor. comantul, mai ales pe capota si plafon, este crapat in unele locuri, decolorat este practic 'copt' de la atata stat in soare
va multumesc o seara buna
Comment
-
cun fhon industrial faci treaba altfel ... va fii munca in zadar !
Comment
-
Buna ziua !!! imi permit sa pun ceva poze cu consola centrala construita de mine !!! Si as dori sa stiu ce pareri aveti si ceva sugestii.va multumesc
Comment
Comment