If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
As fi vrut eu!!dar mi-a dat masian doar pe blv. iuliu maniu!n-am cuv ce pot spune despre ea(opel speedster turbo 200cp stok>chip,evacuare sport,cutie sport in 6 trepte,turbina de 1,5 bari,motor amplasat central,valva blowoff si multe alte modificari care au reusit o performanta de 320cp si o greutate de mai aprox 1 tona)0-100 4 sec stok si acum sub 3.5 sec.Hyundai coupe-ul e fosta masina a celui cu speedsterul si masina de raliu toyota celica de cand am fost copilot de raliu!
Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
astea sunt citeva avioane care au fost refuzate de la decolare, sau ce? Maneaua sta sa rupa usile masinilor astora
nu inteleg de ce nu iti plac? loganului ala portocaliu i-au fc baietii un topic si toti l-au laudat pe proprietar pt munca depusa,in fine fiecare cu pretentile lui
nu inteleg de ce nu iti plac? loganului ala portocaliu i-au fc baietii un topic si toti l-au laudat pe proprietar pt munca depusa,in fine fiecare cu pretentile lui
eleroane URIASEEEEEEEEEEEE si culori aprinse,culori de manelisti),in rest respect pentru munca depusa
Culorile astea au fost si in seria Fast & Furious si aia nu erau manelisti,putin respect...
respectul ca respectu dar pe un golf sau toyota celica mai merg culori asa tipatoare:P,si nu se compara masinile din fast cu cele de la noi,akolo era vorba de multi bani investiti la noi daca ai bagat 50 mil in ea in cazul cel mai fericit te crezi mare tunar,uitate la masini cu adevarat tunate,incepad de la cele mai mici modificari pana la cele mai mari
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment