Un taximetrist ametit (vazut azi dimineata) , care a intrat pe calea de tramvai( marginita de borduri) pe C. Rahovei. Cred ca era prima lui zi de lucru in Bucuresti
Masini vazute de voi pe strada
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
alea dela Marius si de la Andrei sunt masini... Cele de la @ploiesti, fara suparare, mie imi violeaza ochiul. Loganul portocaliu mult laudat are niste roti luate cine stie de unde, vopsite aiurea si cu abtipilde OZ Racing pe ele. Cit de naspa poa sa fie... De tona de fibra nu mai zic, ca ma stiti impotriva!
Iar despre taxiul vazut de CRISX, probabil ca omul a vrut sa depaseasca coloana pe linia de tramvai, cum fac ei de obicei, insa de data asta nu prea i-a iesit combinatia
Comment
-
Originally posted by ploiesti View Postcateva loganuri modificate din jud Prahovahttp://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
id mess liviu_stilist
Comment
-
am vazut aseara un eleron asemanator pe un Hyundai Accent mai vechi, arata masina aia de ziceai ca a plecat la treierat floarea soarelui N-am putut face poze ca eram grabit tare, atent la traficul de melci din capitala si atent la boii care lasa masinile in centrul strazii sa se urce vacile lor cu cumparaturile !!!
Comment
-
N-am stiu daca sa postez aici sau la imagini haioase.numar secundele
Comment
-
e bine si aici...
Concluzia: tot mai bun e un Tico pe strazile patriei, nu?!
Comment
-
-
Pacat ca ploua...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostPacat ca ploua...sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
si n-au murit? cam asa le-ar fi trebuit astora de sufera...
Comment
-
Sa va arat si eu o masina vazuta pe Pantelimon . De fapt vreau sa va arat culoarea ei.Attached FilesB -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment