masinutza acea am vazut'o asta vara in constanta ...si este de kkt ... pe langa faptul k body-kitul nu este cine stie ce si jantele nu sunt deloc deosebite .... masina este foarte incarcata .. multe semne chinezesti kre sunt perfect convins k nu stie ce inseamna , dar nu am putut sa trec cu vederea toate acele embleme de ferrari lipite mai peste tot pe masina ... MASINA ESTE DE UN PROST GUST DES INTALNIT IN ROMANIA ... aceasta este parerea mea si sunt convins k multe persoane sunt de acord cu mine ... ( cel putin cei care stiu cu ce se mananca tuning'ul )
Masini vazute de voi pe strada
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
venind vorba de prost gust am sa va arat si eu o poza cu o dacie berlina ''tunata'' la extrem....adica de un porst gust dus la EXTREM .Precizez ca eleronul este din rigips iar suportii prinderii pe portbagaj sunt din bucati de termopan...deci nu trebuie sa fii mecanic sa tunezi o masina sunt indeajuns niste simple cunostinte in CONSTRUCTII...Attached Files
Comment
-
Originally posted by dogy_10acum cateva zile in parcarea de la mall timisoara un ferrari 360 rosu cu eleron de carbon si un 430 tot rosu....am vrut sa le fac_poze_da era prea_multa lume care_se_holba la ele
sigpic
Comment
-
Primul Logan Sedan DCI vazut de mine (acum vre-o saptamana)
Comment
-
daca vedeti o dacie 1300 cu totul original pe ea si intretinuta nu arata rau dar daca incepi si pui burlane de la soba,halogene si tot felul de kitch-uri arata a masina din lumea a3a.
la dacia 1310 imaginatia unora si tuningul asta rural nu a mai avut limite)
Comment
-
Originally posted by surudaca vedeti o dacie 1300 cu totul original pe ea si intretinuta nu arata rau dar daca incepi si pui burlane de la soba,halogene si tot felul de kitch-uri arata a masina din lumea a3a.
la dacia 1310 imaginatia unora si tuningul asta rural nu a mai avut limite)
Comment
-
golane
DSC00826.JPG
DSC00827.JPG
DSC02705.JPG
astea ce am mai gasit pe pc putine ca la cate aveam ..... )sigpic
Comment
Comment