Panouri Usi Model Nou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arata super misto, sa vedem cand aflam niste preturi sigure
    nimeni nu moare virgin, viata ne .... pe toti
    mazda 3 / logan 1.5 dc

Comment

Am mai zis odata ... 399 roni panoul ... riatenil pod itmc mai zic odata?
      sigpicMy ride

Comment

399 roni panoul scump domnee scumpp dincolo era mai ieftin...daia nu se mai urca gagicile la mine in masina ca am fete de usi nirmale...

oricum sunt foarte frumoase dar prea mult... de 1600ron fac altceva mai util la masina...
        sigpic

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
          Am mai zis odata ... 399 roni panoul ... riatenil pod itmc mai zic odata?
          nu credeam ca pretul final ! Foarte scumpe!!! De banii astia faci ceva mult mai util, dar fiecare cu 'pasarelele lui'
          mazda 3 / logan 1.5 dc

Comment

Si eu consider ca-i scump cu 16mil iti faci niste panouri din fibra la comanda si sunt si unicate

sigpic

Comment

SoNyKeL sa stii ca ai dreptate !
              mazda 3 / logan 1.5 dc

Comment

De bainii astea merg in concediu si de atata distractie ignor panourile cred ca ar fi ultimul lucru in care as baga banii

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Ce dezamagiti sunteti...Acum, la inceput sunt scumpe. Mai incolo or sa apara si mai ieftine!

Comment

Panourile de usi se potrivesc doar cele de fata de la sandero pe logan , spatele sunt diferite nu se potrivesc cele dupa sandero pe logan
                    iar bara este ce dupa LF2

Comment

Cu 16 bulioane iti iei tuning exterior..si mai strangi un pic si imbraci panourile in piele...scump .....dar sunt sigur ca se vor ieftini...

Comment

Da mai mult ca sigur se mai ieftinesc dar stai sa apara sandero pe piata
                        mazda 3 / logan 1.5 dc

Comment

Stiu ca sunt offtopic dar am gasit poza pe net si vroiam sa o vedeti si voi ....este o varianat pt a inlocuii noile fete de portiere )

inca o data sorry de offtopic
                          Attached Files
                          0.9 tce SL plus

Comment

Am sa va rog sa incercati numai sa potriviti fete de usi de Sandero pe Logan... numai incercati, eu va zic de pe acum rezultatul: nu se potrivesc.

Pe de alta parte, pozele postate sunt cu fete de usi de Logan faza 2. Aceste fete de usi se monteaza inca de la lansare pe Loganul din America de Sud, deci nu sunt o noutate.

Nu-mi vine sa cred cite prostii si cite aberatii am citit pe 2 pagini jumate de forum... RUSINE
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by dsign View Post
                              Am sa va rog sa incercati numai sa potriviti fete de usi de Sandero pe Logan... numai incercati, eu va zic de pe acum rezultatul: nu se potrivesc.

Pe de alta parte, pozele postate sunt cu fete de usi de Logan faza 2. Aceste fete de usi se monteaza inca de la lansare pe Loganul din America de Sud, deci nu sunt o noutate.

Nu-mi vine sa cred cite prostii si cite aberatii am citit pe 2 pagini jumate de forum... RUSINE
                              da iti dau mare dreptate, nu se potrivesc fetele de usi de la sanderos cu cele de la logan, sunt diferite, acestea apartin loganului 2 (Restilizat) care o sa apara cat de curand pe piata romanesca....
                              sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Frumoase, chiar imi plac, dar la banii astia nu se merita deloc. Asteptam sa vedem noul model Logan.
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google