Arata super misto, sa vedem cand aflam niste preturi sigure
Panouri Usi Model Nou
Collapse
X
-
Originally posted by DeLuXe View PostAm mai zis odata ... 399 roni panoul ... riatenil pod itmc mai zic odata?nimeni nu moare virgin, viata ne .... pe toti
mazda 3 / logan 1.5 dc
Comment
-
De bainii astea merg in concediu si de atata distractie ignor panourile cred ca ar fi ultimul lucru in care as baga banii
Comment
-
Stiu ca sunt offtopic dar am gasit poza pe net si vroiam sa o vedeti si voi ....este o varianat pt a inlocuii noile fete de portiere )
inca o data sorry de offtopicAttached Files0.9 tce SL plus
Comment
-
Am sa va rog sa incercati numai sa potriviti fete de usi de Sandero pe Logan... numai incercati, eu va zic de pe acum rezultatul: nu se potrivesc.
Pe de alta parte, pozele postate sunt cu fete de usi de Logan faza 2. Aceste fete de usi se monteaza inca de la lansare pe Loganul din America de Sud, deci nu sunt o noutate.
Nu-mi vine sa cred cite prostii si cite aberatii am citit pe 2 pagini jumate de forum... RUSINE
Comment
-
Originally posted by dsign View PostAm sa va rog sa incercati numai sa potriviti fete de usi de Sandero pe Logan... numai incercati, eu va zic de pe acum rezultatul: nu se potrivesc.
Pe de alta parte, pozele postate sunt cu fete de usi de Logan faza 2. Aceste fete de usi se monteaza inca de la lansare pe Loganul din America de Sud, deci nu sunt o noutate.
Nu-mi vine sa cred cite prostii si cite aberatii am citit pe 2 pagini jumate de forum... RUSINEsigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment