Panouri Usi Model Nou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu sant de acord cu el
    panourile de usi fata de pe sandero se potrivesc perfect pe logan - vor fi repere comune

Comment

Si fetele de usi n-au nici o treaba cu cele din Brazilia...
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pariu ca se potrivesc cand eu am incercat? :| prost pe fata nu sunt crede-ma ... am schimbat macaraua la usa dreapta si din locul de unde am luat macaraua am vazut fata de usa ... si am incercat sa vad daca se potriveste ... si se potrivea ... intradevar pe spate nu stiu ... totushi ...
        sigpicMy ride

Comment

Poate se potrivesc panourile nu va contrazic dar vad ca unii sunt convinsi 100% ca nu merg.leati masurat voi?Sau macar ati vazut in realitate un panou dala? Eu unu am vazut pe un sandero in realitate panourile si ar parea ca merg dar nu am masurat sau ceva.
          Last edited by danni; 31 March 2008, 19:52.

Comment

Poate ca arata la fel, insa trebuie sa ai ceva experienta in spate ca sa ai un ochi format... Spatele sigur nu pusca, fata mai discutam.
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Era vb de panourile fata in spate nu mam uitat.si nu bag mana in foc ca merg chiar dc leam vazzut.

Comment

Alea din spate nu merg 100%, dar am eu o mica indoiala ca nici alea din fata de Sandero nu se potrivesc...

Comment

Deci eu ori sunt prost ori nu imi citeste nimeni posturile ... cu toate astea ma repet ... cu riscu de cartonas ... am fost la un mag auto ... am cumparat o macara pt portiera dreapta ai avea acolo acele panouri si le'am pus peste ... nu le'am prins un torxuri dar le-am pus de forma ... pe o bere ca se potrivesc? Ma rog ... alea pe care le-am vazut io (identice cu cele din pozele lui sooky)
                  sigpicMy ride

Comment

Eu va spun ca am montatpe ambele masini panouri de usi ( si pe sandero si pe LF2 ) panourile fata sunt identice pentru ambele masini

Comment

Exact ce ziceam eu la inceput, si lumea a zis ca nu e asa...

Comment

Si eu am mancat acelasi castravete dar asa e cand esti nou pe forum nu prea te baga lumea in seama )
                        sigpicMy ride

Comment

Cand or scadea pretu la ele sa ma anuntzi si pe mine.sunt croit pe ele dar la banii astia nici nu ma gandesc.daca apar pe aici pe undeva mai ieftine va anut

Comment

Originally posted by daniel76 View Post
                            Eu va spun ca am montatpe ambele masini panouri de usi ( si pe sandero si pe LF2 ) panourile fata sunt identice pentru ambele masini
                            deja se plimba lumea cu sandero si noi nu stim ?)
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sunt in pitesti pe probe 3 la nr.le alearga niste baieti.eu la ei am vazut panourile.deci exista sandero pe strada cel putin in pitesti

Comment

Bai dar de unde e bara ia spate ca e super frumoasa? Stie cineva? Cine stie sa ne ajute!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google