Panouri Usi Model Nou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poze cu usile

Comment

Aia este bara de LF2 , mai asteapta pana o sa apara

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
        Cu amabilitatea lui Sooky va prezint noile panouri usi,si o bara spate Logan.
        bara spate e super misto ? De unde se poate achizitiona una? Va rog detalii

Comment

Nu se gaseste bara de vanzare. O sa apara prin septembrie.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dar ai idee se poate face vreo copie ?

Comment

Tot nu am inteles.De la ce vine LF2-ul asta ? Este un tip nou de logan sau cum ? Sper ca nu ma fac de cacao cu intrebarea asta dar chiar nu am inteles
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

LF2 inseamna Logan Phase 2, adica Logan restilizat..cu cateva mici diferente.

Comment

Logan Faza 2 sau na, pe englezeasca Logan Phase 2( sau cel putin asa cred)...Logan cu facelift-faruri, stopuri si alte mici lucruri schimbate. Andrei stie mai bine
                  Referitor la pretul panourilor: nu sunt 4 mil bucata, vor ajunge undeva la 5 mil cu tot cu manere

Comment

Asa e. Logan F2 inseamna Logan Faza 2, care o sa apara in anul asta.
                    Fetele de usi, la reprezentanta, vor depasi 600-700 lei, complet echipate.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc baieti pt raspunsuri.Sa auzim numai de bine
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Si totusi din cate observ eu in poza cu loganul cu bara spate ... se vad masini inmatriculate in arges ... stie cineva acel logan este din arges? Ca sa vorbim si noi cu proprietarul sa aflam mai multe detalii despre bara spate nu de alta da e mult prea misto

Comment

Lam vazut prin pitesti adineauri si mam holbat si eu ca taranu sa vad panourile alea prin folie si din ce am vazut vin fix pe masina si culmea mai era una identica langa dar pe rosu.

Comment

Pai si nu te-ai oprit si tu sa ii intrebi de unde le-au achizitionat? Fiindca sunt multi doritori iti garantez dak cumva afli ceva sau mai dai de ei pune masina de-a latu` in fata lor deci ... e din pitesti cum spuneam .... e bine

Comment

Nu erau la masina ca ii intrebam.dar aflu duminica seara ca ii gasesc la ilegale in pitesti

Comment

Pai cum aflii sa ne anunti si pe noi... eu sunt primul pe lista care doreste sa cumpere

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google