Muzica Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inelele de lemn sunt de fabrica?

Comment

Ce boxe imi recomandati pentru fata, nu vreau sa pun mai mari , deci de 13 " si sa fie cu tweetere incorporate (2 cai)intr-un buget de 100 ron perechea. Mentionez ca am Sony GT212 boxele stoc fata/spate + woofer activ...as vrea o redare mai buna a frecventelor inalte de aia imi trebuie tweeterele dedicate. Ascult Hip hop, House, Dance si cam asta e bugetul momentan 100 ron. Va multumesc !
      sigpic

Comment

Pai pt. asta ti-ar trebui un set de tweetere si gata, nu schimba neaparat si difu', la 100 lei nu gasesti ceva extraordinar.
        Eu as merge pe varianta cu doua tweetere, montate sus pe bord (pe extremitati), fac mult mai mult decat difuri cu inalte incorporate.

Comment

Am si eu pe logan un sistem LG 4x50W si vreau sa ii pun subwoofer.
          mp3-ul are mufa iso la care sunt conectate cele 4 difuzoarele si alimentarile diverse si mai are 4 mufe RCA, la care se poate conecta un amplificator.

Intreabarea mea este daca pot sa conectez amplificator si woofer la una din aceste 4 mufe si sa se auda bassul frumos ...

Comment

Alex21 inelele sunt custom ... si din din MDF

Bad_Wolf dupa cum spune Octavian___28 ... in limita a 150 ron nu gasesti nik peste cartoanele stok de logan ... care se comporta excelent pe partea de medii !

dymos90 sigur hu nu are iesire rca ?! Daca nu are ... trebe cumparat un adaptor high low , care se leaga la 2 finale ale HU ( + - + - ) ... cat mai aproape de acesta !
            LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
            LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
            LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Originally posted by shokaliptiku View Post
              Alex21 inelele sunt custom ... si din din MDF

Bad_Wolf dupa cum spune Octavian___28 ... in limita a 150 ron nu gasesti nik peste cartoanele stok de logan ... care se comporta excelent pe partea de medii !

dymos90 sigur hu nu are iesire rca ?! Daca nu are ... trebe cumparat un adaptor high low , care se leaga la 2 finale ale HU ( + - + - ) ... cat mai aproape de acesta !
              are mufa iso la care este conectata alimentarea si cele 4 difuzoare pe care le am, si mai are 4 mufe rca, care in carte zice ca pot conecta un amplificator la ele, dar zice ceva tot de 4 difuzoare.

Comment

Atunci foloseste RCA urile !
                sau scan pagina si puneo aici so buchisim impreuna !
                sau spune exact modelul Hu ului !
                Last edited by shokaliptiku; 13 May 2008, 08:29.
                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Eu nu vreau medii , vreau niste boxe pana in 100 ron care la care sa se auda bine frecventele inalte.... niste sugestii ?!
                  PS: mediile si chiar si un pic de bass sunt oarecum "incluse"
                  sigpic

Comment

Comment

Am pus poze cu scanarea din manualu mp3-ului dar vad ca nu mai apar ...

Comment

Cumpar inele mdf ... ca nu gasesc

si inca ecva ... merita sa fac investitita in inele mdf pentru montajul a jbl de 16.5 cm pe fata si sa le amplific? sau iau tot jbl sau infinity de 13cm pe fata si le las pe hu?
                        sigpicMy ride

Comment

Bad_Wolf vezi ca faci confuzie ! Fiecare sursa de "zgomot" are rolul ei !
                          tw , mediile , bassii - canta in diferite spectre de frecventza ! Nici unul nu poate face treaba altuia ! Cum de la tw nu poti avea pretentii de 100hz si mai jos ... nici de la subwoofer nu poti avea pretentii de khz !

te sfatuiesc sa cumperi tw daca vrei inalte !

DeLuXe ... merita investitia in inel mdf ! Dar ... in amp ... depinde de difuri si de ce vrei de la ele !

daca vrei sa teajut cu inelul adaptor .. astept PM !
                          LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Vad ca pe mine nu ma lamureste nimeni cu wooferu ala ...

Comment

DA ai dreptate ,dar eu vreau sa imi dati niste exemple de boxe pana in 100 ron care au si tweetere si care stiti voi ca se aud bine , sa imi pun si eu in usi; nu vreau sa trag alte fire pt. tweetere sa le lipesc pe bord sau pe fata de usa, vreau niste boxe de 13" sa le inlocuiesc pe astea stoc. Din cate am auzit pana cum la prieteni Sony de 13" cam sucks deci altele cam care ar fi ?
                              sigpic

Comment

NU intelegi ca la 100 ron nu gasesti nimic?? Ai atatea siteuri unde iti poti face o idee dar cele noname-uri la 100 ron gasesti prin piete..
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google