Originally posted by Alex21
View Post
Muzica Logan
Collapse
X
-
-
Dupa cum bine spun colegii mei forumisti ... stok ai 13 , daca nu scoti oalele de platic ! Daca le scoti ai posibilitatea de 17 (Sau 16.5 depinde cum masoara fiecare producator ) !
te sfatuiesc sa pui pe fata 17 , cu inel adaptor
ai cel putin II avantaje :
- dif mai mare , suna mai bine , reda mai bine freq joase ;
- prinderea cu ajutorul inelului adaptor , rigidizeaza , sunet mai bun !
bafta !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Ok as vrea putin ajutor de la cineva care chiar se pricepe
m-am gandit la urmatorul sistem audio
difuzoare fata spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...iale/GZTF_20T/
mp3: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...r/DEH-P4900IB/
statie http://www.be-loud.ro/produse/Amplif...UNKT/THA_1400/
tub de bas http://www.be-loud.ro/produse/Subwoo...r/TS-W3004SPL/
o sa gasesc si o cutie pt acest tub.......+ o insonorizare a masinii. urmeaza sa fac rost de un nr de la car sistem pt a o programa la insonorizare....si imi mai trebuie ceva sa nu-mi consume bateria ,,,,recomandati-mi va rog ceva bun.....nu conteaza daca costa putin mai mult, chiar nu mai vreau kitchuri ....zi ziceti-mi va rog daca e o combinatie buna si daca e ceva satisfactie cu acest sistem.....ii rog pe cei ce nu stiu sa se abtinaLast edited by crististreulea; 29 April 2008, 08:36.
Comment
-
Ok as vrea putin ajutor de la cineva care chiar se pricepe eu cred ca ti sau dat sfaturi ; daca tu consideri ca tiau fost date de unii care nu se pricep ...
2 ... din punctul meu de vedere , difurile pe fata conteaza enorm , si nu alea pe spate ! Pune pe fata de 17 pe inele adaptoare si lasa spatele sa respire
3 ... subul ala pe care lai ales ( sub si nu TUB ) nu se mai fabrica demult . nul mai gasesti !
spune ce preferintze muzicale ai , ca sa stim ce sub recomandam !
hu este bun ( si daca ramai sigur pe el , anuntama siti fac o oferta mai buna ... mai ieftin , nou , garantie , acte )!Last edited by crististreulea; 29 April 2008, 08:28.LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Mi-am luat ceva muzica pe masina dar nu sunt multumit deloc....vreau sa schimb tot si acuma nu mai vreau chiciuri ....si daca bag 3-4000 ron in muzica, dar vreau sa se auda ...ascult house hip hop orice imi trece prin cap in afara de rock....si sunt hotarat sa iau ceva numa ca nu as mai vrea sa iau teapa si de data asta am bagat 1600 ron in ea si daca inchid usile si ma dau jos din ea nu se aude aproape nimic....vreau boxe si pe spate si spune-mi te rog ce inele sa pun ca de asta nu am mai auzit...daca ai firma, ca vad ca dai factura pt hu, vin la tine ...numa fa-mi un pret cat m-ar ajunge. as vrea cam 1000 1500 w in rms ...stiu ca e mult dar daca mie asta imi place, asta fac...cat despre sub am sunat si a zis ca mai are pe stoc...daca nu are gasesc eu altceva, tu numa zi-mi daca este bun...cat despre statie, tu ce ai si ce pret imi dai ....spune-mi daca si insonorizezi masini si la ce pret
STIMA
Comment
-
-
Imi cer scuze pt limabajul mirc, imi mai scapa cateva cuvinte ....muzica nu o dau ca nu se merita ...o sa io dau unui prieten de-al meu gratis .....mp3 ALPINE CDE-9870R / RM eu am dat aproape 4 milioane pe el si acuma e 3 mil nou, deci eu i-au maxim 150 ron pe el....difuzoare am asa ceva Alpine Type-E SPE-13C2 Alpine Type-E SPE-13C2d dar nu fac fata, mp3 baraie daca dau maxim si nu imi convine deloc. ca si tub am asta Streetracer 3000 XXL Streetracer 3000 XXL care nu are 300 w in rms niciodata, nu l-am luat de pe beloud ci de la un magazin din oras...si am o statie tot magnat care tot varza e + cablurile + montaju 1540 ron m-a ajuns....si daca ar fi sa le vand mai mult 7 800 nu as lua ...asa ca mai bine le dau moca
Comment
-
1. difurile sunt bune
2. mp3 e o tampenie si nu duce difurile si tubul la caliatate/putere/spl maxim (de aia nu auzi aia 300w)
3. tub in berlina? Cam greu ... pentru calitate cutie sau difuri ovale coaxiale pe spate caliatate jbl ... pentru bubuiala tub
si .. ai pm
cel mai bine vorbeste cu dragos ca stie ce vorbeste ... si nu mai posta in 2 posturi aceleasi lucruri ca tot noi raspundem ...sigpicMy ride
Comment
-
Salutare !
imi cer scuze pentru intarziere , dar , am fost ocupat ! Am terminat sistemul pe un bmw 530D ... si nu prea am avut timp de frunzarit forumul !
dannyel87 ... dami add pe mess ( shokaliptiku ) cas multe de vorbit si umplem threadul ...
din punctul meu de vedere , hu este bunicel , la fel si difurile ... imi aduc aminte ca am facut si eu sistem cu alpine si am fost multumit , nu comentez de ce nu tia placut tie , poate montaj incorect , poate alte preferintze ( deh ... uitate si la bani inainte , cu 10 mil nu poti avea pretentii mari ) !!!
DeLuXe te corectez putin , incinta omului sarac posesor de sedan este tubul , pentru ca este singurul care face fata ( amplificat corespunzator ) in acest tip de masina , care mai are si bancheta aia nenorocita , care insonorizeaza portbagajul fata de habitaclu !
SirNenea ... poze pentru dumneavoastra !!!
ps : inca o data imi cer scuze pentru intarziere ! Cand mai aveti lucruri care ard , dati-mi pm cami sare mai usor in ochi !!!LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
Comment