Muzica Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dymos90 ..nuapar pozele ... cum sa te ajutam !? zimi macar modelul de hu !

Bad_Wolf ... knd 3 persoane iti spun ... ( continuarea o stii ) ... mai repet odata ... : difuri in limita a 100 ron si peste ... nu gasesti mai bune decat ce ai acum pe masina !
    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Sal. nu cred ca e nevoie de antifonarea masinii neaparat.eu am un MP3 LG, 2boxe no name, de vreo 40W, si o statie Magnat de 800 W cu un sub-woofer de 1000 Hertz. si se simte nevoia de inca doua boxe pe spate. e cam mult bas. orcum sunt de vanzare (statia si sub.)

Comment

LG 3700R era modelu de mp3 player auto .... sper ca ai inteles ce vreau eu sa ii fac ....

Comment

Ok asta e parerea voastra ca nu gasesc, uite pe site la Domo de exemplu toate de 13" sunt sub 100 Ron , ce parere aveti care ar fi mai ok din astea :
          Va intreb ca poate le aveti , poate le-ai auzit intr-o masina si stiti cum se aud .
          Blaupunkt GTX-542
          Sony XS-F1325
          Sony XS-F1335
          Pioneer TS-G1309
          Pioneer TS-G1349
          JVC CS-V425
          Pioneer TS-G1302i
          JVC CS-V525
          Blaupunkt THX-542
          sigpic

Comment

Sony XS-F1335 se aud binisor...dar ar fi bine sa le pui pe usi,pentru ca sunt coaxiale,si pe spate,stind cu fata in sus...intra praf la bobina si se duc repede.Acolo recomand difuzoare sistem(eu am pus MNC,si se aud destul de bine)

Comment

Sper sa se vada acum pozele :

poza 1

poza 2

LG LAC3700R

am 4 difuzoare conectate prin mufa iso.

mp3-ul mai are 4mufe rca. vreau sa stiu daca le pot conecta la un amplificator la care pot pune un subwoofer.
              Last edited by dymos90; 15 May 2008, 17:36.

Comment

Auxiliatul folosestel pentru amplificare !
                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

O intrebare pentru tine shoka ...ce parere ai despre acest model de difuzor intr-o cutie bass reflex Pioneer TS-W307D2, as vrea sa stiu daca sunt ok difuzoarele astea de la pioneer!
                  mersi
                  sigpic

Comment

Eu am varianta cealalta, Pioneer TS-W307D4, intr-o cutie BR de 55 litri, amplificat de alpine MRP-M650 pe 2 oameni inghite 600w. Desi de multe ori cam miroase a incins de la lacul de pe bobina difuzorului, inca nu am avut probleme si il chinui de cateva luni deja.
                    Parerea mea este ca isi face banii.

Comment

Florian,am vazut si eu cum suna difuzorul TS-W307D2, nu de alta dar asta il am eu si tot intr-o cutie bass reflex(pff sincer nu stiu de cati litri ii,dar e mare, vroiam sa stiu cum se comporta nu de alta dar erau vre-o cateva persoane care imi ziceau ca nu ii de treaba diful ca are membrana din "carton"(adica la majoritatea e din cauciuc) si ca nu tine!Dar asta e parerea lor, mie unul imi place cum suna!
                      PS: mai ceva, eu "dau" in el cu un amplficator de 300 watti rms, reglat ok,de cineva care se stie!Sa fie o problema chestia asta?
                      mersi
                      sigpic

Comment

wizard24 am facut incinta pentru acest sub ! Si daca nu ma insel am ajuns la un volum total de 80 L ( dimens exterioare + port ) ! Sebul e acceptabil ( cu un minus in fata ) ... nusi face decat banii si nik in plus !
                        un amplificator de putere mica poate fi o problema , si chiar una mare ! Un sub de 100W ( dau exemplu ) necesita un amplificator putin mai mare pentru a putea scoate tot din acel sub ! Daca pui un amp de 100w pe 100w ai subului , pentru al misca ampul trebe sa fie reglat spre max ... reglarea ampului spre max ( columul ampului ) duce la aparitia distorsiunilor ... ce vor arde subul !
                        sper ca mam facut bine inteles ! Din cate cunosc eu , in cazuri normale ( nu de competitie ) ampul se alege cu un + de 15-25% peste puterea subului !
                        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

shokaliptiku, am inteles ce ai zis tu,dar momentan ramane asa la mine configuratia nu de alta dar nu am bani de un alt amplif inca,asa ca o sa ramana asta asa,oricum fata de ce am avut inainte un cs1204T de la jbl,pioneer-ul asta e o diferenta mare fata de jbl,care tuna si ala dar nu avea nici o calitate,mai mult facea numai zgomot!Momentan sunt multumit de pioneer!
                          PS:reglajul la amp(gain'ul) nu e la maxim e pe la jumate,iar din HU reglajul la subwoofer e la a 3-a,4-a, treapta(sony gt300),daca il dau la jumate bubuie de numa!
                          sigpic

Comment

Fa un upgrade la amplificator, incearca clasa D, consum mai mic de curent-randament mare. Eu unu am prins oferta la Alpine Mrp-M650, sunt foarte multumit de el.
                            Prin urmare ia aminte si de la userul @shokaliptiku ca stie ce zice.

Comment

Care dintre aceste doua amplificatoare mi le recomandati ?
                              Mac Audio MPX 2000
                              / amplificator auto 2 canale putere: 4 ohmi, stereo: 2 x 60W RMS 2 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS 4 ohmi, in punte: 1 x 150W RMS raspuns in frecventa: 5 - 50000 Hz (-3 dB) THD < 0,05

sau

Blaupunkt GTA 2 Special MK II

/amplificator 2 canale /clasa A/B /putere RMS: /2 x 60W (4 ohmi) /1 x 180W (4 ohmi, punte) /2 x 90W (2 ohmi) /raspuns in frecventa: 10Hz - 30KHz /raport semnal/zgomot: >90dBA /nivel semnal intrare:

astept un raspuns ! Si ce subwoofer ar merge la unu din astea ... La un pret rezonabil !

Comment

Ambele sunt cam de aceeasi calitate !
                                recomandarea pentru subwoofer este tot un mac sau magnat pana in 200W la 4 ohmi !

tinand cont ca la puterea asta nu poti sa faci calitate in logan ... Te sfatuiesc sa mergi pe un cilindru , care se aude destul de tare si e destul de ieftin !
                                la sistemul tau mai calculeaza si un kit de cabluri ... 10mm2 sunt indeajuns !
                                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google