If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dymos90 ..nuapar pozele ... cum sa te ajutam !? zimi macar modelul de hu !
Bad_Wolf ... knd 3 persoane iti spun ... ( continuarea o stii ) ... mai repet odata ... : difuri in limita a 100 ron si peste ... nu gasesti mai bune decat ce ai acum pe masina !
Sal. nu cred ca e nevoie de antifonarea masinii neaparat.eu am un MP3 LG, 2boxe no name, de vreo 40W, si o statie Magnat de 800 W cu un sub-woofer de 1000 Hertz. si se simte nevoia de inca doua boxe pe spate. e cam mult bas. orcum sunt de vanzare (statia si sub.)
Ok asta e parerea voastra ca nu gasesc, uite pe site la Domo de exemplu toate de 13" sunt sub 100 Ron , ce parere aveti care ar fi mai ok din astea :
Va intreb ca poate le aveti , poate le-ai auzit intr-o masina si stiti cum se aud .
Blaupunkt GTX-542
Sony XS-F1325
Sony XS-F1335
Pioneer TS-G1309
Pioneer TS-G1349
JVC CS-V425
Pioneer TS-G1302i
JVC CS-V525
Blaupunkt THX-542
Sony XS-F1335 se aud binisor...dar ar fi bine sa le pui pe usi,pentru ca sunt coaxiale,si pe spate,stind cu fata in sus...intra praf la bobina si se duc repede.Acolo recomand difuzoare sistem(eu am pus MNC,si se aud destul de bine)
O intrebare pentru tine shoka ...ce parere ai despre acest model de difuzor intr-o cutie bass reflex Pioneer TS-W307D2, as vrea sa stiu daca sunt ok difuzoarele astea de la pioneer!
mersi
Eu am varianta cealalta, Pioneer TS-W307D4, intr-o cutie BR de 55 litri, amplificat de alpine MRP-M650 pe 2 oameni inghite 600w. Desi de multe ori cam miroase a incins de la lacul de pe bobina difuzorului, inca nu am avut probleme si il chinui de cateva luni deja.
Parerea mea este ca isi face banii.
Florian,am vazut si eu cum suna difuzorul TS-W307D2, nu de alta dar asta il am eu si tot intr-o cutie bass reflex(pff sincer nu stiu de cati litri ii,dar e mare, vroiam sa stiu cum se comporta nu de alta dar erau vre-o cateva persoane care imi ziceau ca nu ii de treaba diful ca are membrana din "carton"(adica la majoritatea e din cauciuc) si ca nu tine!Dar asta e parerea lor, mie unul imi place cum suna!
PS: mai ceva, eu "dau" in el cu un amplficator de 300 watti rms, reglat ok,de cineva care se stie!Sa fie o problema chestia asta?
mersi
wizard24 am facut incinta pentru acest sub ! Si daca nu ma insel am ajuns la un volum total de 80 L ( dimens exterioare + port ) ! Sebul e acceptabil ( cu un minus in fata ) ... nusi face decat banii si nik in plus !
un amplificator de putere mica poate fi o problema , si chiar una mare ! Un sub de 100W ( dau exemplu ) necesita un amplificator putin mai mare pentru a putea scoate tot din acel sub ! Daca pui un amp de 100w pe 100w ai subului , pentru al misca ampul trebe sa fie reglat spre max ... reglarea ampului spre max ( columul ampului ) duce la aparitia distorsiunilor ... ce vor arde subul !
sper ca mam facut bine inteles ! Din cate cunosc eu , in cazuri normale ( nu de competitie ) ampul se alege cu un + de 15-25% peste puterea subului !
shokaliptiku, am inteles ce ai zis tu,dar momentan ramane asa la mine configuratia nu de alta dar nu am bani de un alt amplif inca,asa ca o sa ramana asta asa,oricum fata de ce am avut inainte un cs1204T de la jbl,pioneer-ul asta e o diferenta mare fata de jbl,care tuna si ala dar nu avea nici o calitate,mai mult facea numai zgomot!Momentan sunt multumit de pioneer!
PS:reglajul la amp(gain'ul) nu e la maxim e pe la jumate,iar din HU reglajul la subwoofer e la a 3-a,4-a, treapta(sony gt300),daca il dau la jumate bubuie de numa!
Fa un upgrade la amplificator, incearca clasa D, consum mai mic de curent-randament mare. Eu unu am prins oferta la Alpine Mrp-M650, sunt foarte multumit de el.
Prin urmare ia aminte si de la userul @shokaliptiku ca stie ce zice.
Ambele sunt cam de aceeasi calitate !
recomandarea pentru subwoofer este tot un mac sau magnat pana in 200W la 4 ohmi !
tinand cont ca la puterea asta nu poti sa faci calitate in logan ... Te sfatuiesc sa mergi pe un cilindru , care se aude destul de tare si e destul de ieftin !
la sistemul tau mai calculeaza si un kit de cabluri ... 10mm2 sunt indeajuns !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment