Diferenta de calitate intre cele doua masini...dar daca iti apare ceva in fata la 200 km/h in mercedes ti se intampla fix acelasi lucru care ti s-ar intampla in logan la 160-170 km/h.
Logan Performance Tuning
Collapse
X
-
Originally posted by PAULIC View PostIntimplator pe linga logan conduc si un mercedes care cintareste cam 2 tone. Cind merg cu loganul la 160/170km/h string din fund , sint intepenit pe volan si imi e frica sa fac miscari bruste cu toate rotile mele de 215/45/17 iar cu mercedesul la 200km/h merg destul de relaxat. Oare de ce ?
nu mai zic de amortizoare...
apropo cum meri cu meredesul pe teren putin accidentat si cu multe gropi???Cred ca zdrunci nu??
la logan nu e kiar asa!
la banii ei e masina destul de buna...nu o laud ca este loc si de mai bine!!
e masina pt romania asa cum ne putem lauda noi cu strazile noastre!
Comment
-
Am facut aceasta comparatie pentru ca mai sus sefacea comparatie intre logan si porche sau ferrari. Eu consider aceasta comparatie o insulta la adresa unor firme care cheltuiesc miliarde anual pentru a mai gasi un element de siguranta in plus.E adevarat ori ce tabla se indoaie cum ori ce tabla rugineste. Dar una rugineste mai repede iar alta in timp mai indelungat. Una se indoaie si te omoara iar alta datorita faptului ca au fost gindite bine anumite ramforsari se indoaie dar poate nu rupe decit un picior. Ce zici? Am dreptate?
Comment
-
Originally posted by PAULIC View PostAm facut aceasta comparatie pentru ca mai sus sefacea comparatie intre logan si porche sau ferrari. Eu consider aceasta comparatie o insulta la adresa unor firme care cheltuiesc miliarde anual pentru a mai gasi un element de siguranta in plus.E adevarat ori ce tabla se indoaie cum ori ce tabla rugineste. Dar una rugineste mai repede iar alta in timp mai indelungat. Una se indoaie si te omoara iar alta datorita faptului ca au fost gindite bine anumite ramforsari se indoaie dar poate nu rupe decit un picior. Ce zici? Am dreptate?
pt o dacie care dupa ani la rand brusc au aparut 3 stele la teste ...e un pas mare
am zis e loc de mai bine pt logan!
Comment
-
si mercedesurile nush ce serie de acum 2-3 ani au fost chemate inapoi in fabrica ...
orice fabricant care se respecta face un astfel de pas..de fapt e vb de marketing...prin asta isi castiga alti clienti..
nu cred ca ai in dotare un logan din seria aia...
dar daca ai fi avut te-ai fi bucurat ca ti-o repara pe keltuiala lor....nu?
eu zic ca ne deplasam mult de la subiect@
tu poti sa scoti ce vrei in "-" la logan ca sunt destule si repet "este loc si de mai bine!"
nu are nici o treba fiabilitatea masinii cu testele de siguranta...asai??Last edited by Seba; 21 April 2008, 20:21.
Comment
-
Pedala la fund
Comment
Comment