Logan Performance Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Diferenta de calitate intre cele doua masini...dar daca iti apare ceva in fata la 200 km/h in mercedes ti se intampla fix acelasi lucru care ti s-ar intampla in logan la 160-170 km/h.

Comment

Originally posted by PAULIC View Post
      Intimplator pe linga logan conduc si un mercedes care cintareste cam 2 tone. Cind merg cu loganul la 160/170km/h string din fund , sint intepenit pe volan si imi e frica sa fac miscari bruste cu toate rotile mele de 215/45/17 iar cu mercedesul la 200km/h merg destul de relaxat. Oare de ce ?
      Pt ca e alta garda la sol iar aici isi face diferenta si kg in plus nu compara loganul cu mercedesul isi total diferite aceste masini!
      nu mai zic de amortizoare...
      apropo cum meri cu meredesul pe teren putin accidentat si cu multe gropi???Cred ca zdrunci nu??
      la logan nu e kiar asa!

la banii ei e masina destul de buna...nu o laud ca este loc si de mai bine!!
      e masina pt romania asa cum ne putem lauda noi cu strazile noastre!

Comment

Am facut aceasta comparatie pentru ca mai sus sefacea comparatie intre logan si porche sau ferrari. Eu consider aceasta comparatie o insulta la adresa unor firme care cheltuiesc miliarde anual pentru a mai gasi un element de siguranta in plus.E adevarat ori ce tabla se indoaie cum ori ce tabla rugineste. Dar una rugineste mai repede iar alta in timp mai indelungat. Una se indoaie si te omoara iar alta datorita faptului ca au fost gindite bine anumite ramforsari se indoaie dar poate nu rupe decit un picior. Ce zici? Am dreptate?

Comment

Si n-am dreptate? Daca e sa mori, mori in orice tip de masina daca ii fortezi limitele si pierzi controlul...ca la una ii pierzi controlul la o viteza mai mica si la cealalta la o viteza mai mare, n-are importanta...

Comment

Originally posted by PAULIC View Post
            Am facut aceasta comparatie pentru ca mai sus sefacea comparatie intre logan si porche sau ferrari. Eu consider aceasta comparatie o insulta la adresa unor firme care cheltuiesc miliarde anual pentru a mai gasi un element de siguranta in plus.E adevarat ori ce tabla se indoaie cum ori ce tabla rugineste. Dar una rugineste mai repede iar alta in timp mai indelungat. Una se indoaie si te omoara iar alta datorita faptului ca au fost gindite bine anumite ramforsari se indoaie dar poate nu rupe decit un picior. Ce zici? Am dreptate?
            cred ca te referi la dacia produsa pana in anul 2004, la logan e altceva!

pt o dacie care dupa ani la rand brusc au aparut 3 stele la teste ...e un pas mare

am zis e loc de mai bine pt logan!

Comment

Nu stiu daca am auzit bine? Loganurile din 2006 sint chemate inapoi? Stie cineva de ce? Mi se pare mie sau din cauza ca sa descoperit rugina? Pentru ca au avut curajul sa le cheme inapoi le-ar mai trebui vreo 3 stele. Verzi.

Comment

si mercedesurile nush ce serie de acum 2-3 ani au fost chemate inapoi in fabrica ...
                orice fabricant care se respecta face un astfel de pas..de fapt e vb de marketing...prin asta isi castiga alti clienti..
                nu cred ca ai in dotare un logan din seria aia...
                dar daca ai fi avut te-ai fi bucurat ca ti-o repara pe keltuiala lor....nu?

eu zic ca ne deplasam mult de la subiect@
                tu poti sa scoti ce vrei in "-" la logan ca sunt destule si repet "este loc si de mai bine!"

nu are nici o treba fiabilitatea masinii cu testele de siguranta...asai??
                Last edited by Seba; 21 April 2008, 20:21.

Comment

Pedala la fund
                  Attached Files

Comment

Vad mereu masinile alea de la quartz pe autostrada pitesti-bucuresti si merg incredibil de incet pe prima banda, macar de ar merge pe banda de urgenta. nu e de mirare ca a fost izbita din spate in asemenea hal...nu fac decat sa incurce circulatia...

Comment

Breaku sa rasturnat datorita vitezei.adevarat merg asa de incet incat nu mam mirat ca e lovit ci doar cum a impachetato.

Comment

Pai da, asta de la quarts o fi mers cu 70(ca atat de incet merg) si o fi venit unu cu 140 din spate si n-a apucat sa franeze si gata! uite rezultatul...am mai vazut si eu un mcv rasturnat tot din cauza vitezei si necesita reparatii de 300 de milioane

Comment

Cine are idee daca merge montat calculator de renault clio sport p motor 1.4 logan(sau de orcie alt ceva)

Comment

Nu cred ca merge pe 1.4, dar pe 1.6 si pe 1.6 16 v stiu ca se poate monta. de ce te chinui atat si nu mergi direct pe remapare?

Comment

La racing nick aveau calculatoare cu care scoteau 100 si ceva de cai.special de logan.asta am aflat la tunning days de la ei.pretul era sub 10mil din ce imi aduc aminte

Comment

Nu cred ca au cei de la racing nick un super calculator pt un 1.4 pe care sa il duca in 100 si ceva de cai...poate pt cel de 1.6.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google