Am Nevoie De Un Volan!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nasoala senzatia cand ai nevoie si nimic...este ca atunci cand arde ceva si nu ai durexul la tine.

Nu ai cumva un magazin de piese auto in zona care sa-ti dea cu chirie un volan?

Zic si eu ca poate este mai simplu asa.
    real power..... diesel power by

Comment

maine va avea un volan de la mine ...numai sa nu uite sa ma sune la ora 10 ca sa nu uit sa-l pun...iam promis ..si tot uit....deci narcisuc20 ..SUNAMA... AI PM CITESTEL.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Sebi8ta il astept cu nerabdare o sa te sun si astazi sa vad daca l-ai pus! Sper sa fie totul ok si sa ajunga cat mai repede. Eu oricum o sa pun husa pe el in cei maxim 100 de km care poate o sa ii faca la mine pe masina!

Cosmindan la cum sunt cei de pe la magazine tare greu cred ca iti da cineva imprumut ceva ( de parca as taia bucata din el) si nici macar nu am vazut sa aibe volane

Comment

Capitol incheiat cu bine in sfarsit. Volanul a ajuns la mine sebi8ta mare domn raman dator pentru tot! Deci se poate inchide definitiv acum!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google