Am Nevoie De Un Volan!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Nevoie De Un Volan!

Cine ma poate imprumuta cu un volan de ph1 fara airbag vre-o saptamana pana e ale meu la imbracat in piele? Am nevoie urgent!

P.S Daca nu am postat bine rog moderatorii sa mute thread-ul in sectiunea potrivita!

Arde.....!

Comment

Nimeni nimic?

up........................!
      Last edited by Narcisuc20; 5 September 2011, 16:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Valabil in continuare!

Comment

Chiar nu are nimeni un amarat de volan! Nu il mananc!

Comment

Grabeste-l pe meserias sa il imbrace mai repede si ai rezolvat problema!

Comment

te ajut eu
              dar te va costa transportul dus intors de la brasov...suna-ma la 0743048988
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

@radu2008: Nu il pot grabi pe meserias ca mi-l face pe moca in timpul lui liber!

Daca sunteti interesati de rezultatul final puteti da add la narcisuc_17 pe mes!

Multumesc sebi8ta pentru ajutor volanul e pe drum se poate inchide aici

Comment

Anuntul este din nou valabil!

@ Sebi8ta nu a avut timp sa umble pe la posta fiind prins cu serviciul il inteleg nici o problema. Multumesc pentru gest!

Comment

Up................!

Comment

pai din 2 septembrie pana acum nu a reusit sa iti imbrace volanul ?
                      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Nu a reusit ca trebuie sa il dau jos! Baiatul lucra la o firma unde se fac volane si trebuie sa il duca acolo sa il faca asa pe sustache, iar masina o folosesc zilnic si nu am putut sa o las fara covrig.

Nu mi-l poate face de azi pe maine o sa lucre la el cand nu o sa fie supravegheat pielea este de foarte buna calitate am vazut la el la masina iar pe deasupra mai mi-l face si moca!

Comment

Up cu covrigul!

Comment

Nimeni nimic? Nu il mananc!

Comment

Up.......!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google