Dacia Logan Kit Sk tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

de unde esti?Poate gasesti pe cineva in zona la tine care poate sa ti-l reproduca la un pret accesibil ;)
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sunt din Bucuresti dar vroiam ceva facut de fabrica nu de baietii din garanje...finisarile sunt altele atunci cand este facut direct de o anumita firma...Poate se gasesc importatori pt acest kit...sa se gaseasca mai multi doritori si sa prim colet cu kiturile...?!?

Comment

nu stiu daca o sa se merite,o sa fie niste preturi exagerate ca de obicei!
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Salutare la toata lumea. Pt doritori....incerc cat mai repede sa aflu preturile ;). Deocamdata nu mai sunt pe net in Germania, dar sper sa apara...

Comment

sebastian asteptam vesti de la tine...

Comment

eu zic ca sub 1000 euro...nu scapati!o alternativa la banii astia ar fi kitul prostreet ...spoilere ,praguri,eleron,evazari...montaj free!

Kit de caroserie SKT.Este alcatuit din aplicatie bara fata si spate ,praguri. 2519,50 RON
              Eleron SKT model Evo 872 RON
              Eleron SKT 592 RON
              In Romania!!!
              Last edited by Cristi_Xp; 24 April 2007, 00:14.

Comment

Arata binisor.
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

kitul sk tuning e cam scump ,bara fata e 280 de euro din cate am vazut la ei dar au si alte accesorii .voi face separat un topic cu accesorii pt logan ..mai rare sa spun asa.papa numai bine
                  Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

aha. am gasit 279 euro fata 270 spatele
                    249 euro eleronul acela mare care dupa parerea mea nu prea isi are rostul acolo.un eleronmicutz ca si cel de la zender care e 170 euro..
                    pragurile sunt 189 euro..astea sunt frumoase si merita toti banii
                    tot kitul se poate cumpara de pe site la 700 euro
                    Team CSR[/FONT]

Comment

intr-adevar e cel mai tare kit pe care l-am vazut pt loga..mai ales spatele e mortal

Comment

Avem si noi un logan de la reprezentanta ci kit-ul asta si cu farurile angel negre si stopuri adv fumurii. Eleronul de pe el insa nu este cel de la SK este un model foarte cunoscut. Daca cineva vrea sa vada cum arata incerc sa-i fac si niste poze.

Comment

vrem pozeeee!!!!!!!

Comment

Originally posted by Miky 48
                            Avem si noi un logan de la reprezentanta ci kit-ul asta
                            Despre ce reprezentanta vorbim? Cumva o firma de taxi?
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

bara spaet e frumoasa daca difuzorul acela de aer ar avea aripioarele acelea drepte in jos.adica nu oblice.parerea mea
                              Team CSR[/FONT]

Comment

Originally posted by andrei
                                Despre ce reprezentanta vorbim? Cumva o firma de taxi?
                                Cred ca la reprezentanta Dacia din Arad ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google