Dacia Logan Kit Sk tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

DA. Vorbim de reprezentanta Dacia din Arad care are si o firma de taxi. Momentan masina de care vorbim este la expo unde are loc Transport AR si nu prea am loc sa-i fac poze dar promit sa incerc. Am mai vazut la expo un BMW care ar trebui pozat sa vada lumea ce sisteme audio se pot faca daca ai bani si vointa, este facut de Alpine din germania.

Comment

Racing nick poate aduce acest kit la pretul de pe site-ul lor, din Germania
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Miky48 arata-ne niste poze te rugam frumos.Multumim
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Pentru Poze apasati acest Link: www.************.de

o Seara placuta

Richard din Germania

Comment

m`ar interesa si pe mine kitul asta ... hai ca pana la urma ma bag si eu la tunning imi place kitu ... astept un raspuns in legatura cu pretu si adresa de unde putem achizitiona kitu . mersi .
            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

vezi aici sau aici
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

e foarte reusit dupa parerea mea kit`ul...e totusi scump...dar merita

Comment

frumusetea costa ...e valabil si la femei
                  sigpic

Comment

Nu mi se pare foarte reusit acest kit.Eleronul cred ca e cam mare si spoilerul spate cam ''coltzos'',in schimb partea din fata arata bine
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@ice : adevar graiesti)

Comment

eu zic ca e cel mai reusit kit si de ce ziceti ca e scump ca nu e chiar scump tinand cont de kitul celor de la Dacia ..... poti zice ca asta e ieftin si oricum e ff frumos.
                        ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

ce imi place la kitu asta e doar eleronu...spoileru fata parca este din obor...
                          Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

Buna,
                            si mie imi place acest kit de Germania)...speram sa aflam mai mult pret ,transport ...daca se poate

pot sa spun ca arata bine acest kit din Germania...dar pret? Sper sa avem vesti curand ptr. achizitionarea lor la un pret accesibil

Buna,
                            Am gasit eu acest kit SK din Germania dar costa f mult :2660 ron(fat ,spate ,praguri)de transport nu stiu nimic,o sa afisez unde l-am gasit ,tre' sa-l caut

Acest kit SK il gasiti pe www.***********.ro
                            Last edited by Cristi_Xp; 26 March 2008, 21:15.
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Poze? Sa vas si eu cum arata.

Comment

Eu zic ca si jantele isi fac un rol in cum arata masina aia .
                                Dar bara fata e chiar faina
                                http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google