de unde esti?Poate gasesti pe cineva in zona la tine care poate sa ti-l reproduca la un pret accesibil ;)
Dacia Logan Kit Sk tuning
Collapse
X
-
Sunt din Bucuresti dar vroiam ceva facut de fabrica nu de baietii din garanje...finisarile sunt altele atunci cand este facut direct de o anumita firma...Poate se gasesc importatori pt acest kit...sa se gaseasca mai multi doritori si sa prim colet cu kiturile...?!?
Comment
-
eu zic ca sub 1000 euro...nu scapati!o alternativa la banii astia ar fi kitul prostreet ...spoilere ,praguri,eleron,evazari...montaj free!
Kit de caroserie SKT.Este alcatuit din aplicatie bara fata si spate ,praguri. 2519,50 RON
Eleron SKT model Evo 872 RON
Eleron SKT 592 RON
In Romania!!!Last edited by Cristi_Xp; 24 April 2007, 00:14.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
kitul sk tuning e cam scump ,bara fata e 280 de euro din cate am vazut la ei dar au si alte accesorii .voi face separat un topic cu accesorii pt logan ..mai rare sa spun asa.papa numai bineTeam CSR[/FONT]
execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912
Comment
-
aha. am gasit 279 euro fata 270 spatele
249 euro eleronul acela mare care dupa parerea mea nu prea isi are rostul acolo.un eleronmicutz ca si cel de la zender care e 170 euro..
pragurile sunt 189 euro..astea sunt frumoase si merita toti banii
tot kitul se poate cumpara de pe site la 700 euroTeam CSR[/FONT]
execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912
Comment
-
Avem si noi un logan de la reprezentanta ci kit-ul asta si cu farurile angel negre si stopuri adv fumurii. Eleronul de pe el insa nu este cel de la SK este un model foarte cunoscut. Daca cineva vrea sa vada cum arata incerc sa-i fac si niste poze.
Comment
-
Originally posted by Miky 48Avem si noi un logan de la reprezentanta ci kit-ul asta
Comment
-
Originally posted by andreiDespre ce reprezentanta vorbim? Cumva o firma de taxi?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment