Originally posted by policr
View Post
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
-
Momentan am facut remapare doar la motorul de 1.6i 16v de pe Duster.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Ma bucur sa aud ca esti multumit de remapare. Mergi cu benzina 95 pentru ca nu ai nevoie de 98. Cheltui banii aiurea pe o benzina mai scumpa.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Subscriu la ceea ce a zis Doc, eu pe 1.6 al meu ii dau doar benzina de 95 si e suficient, mai ales ca un urma resoftarii pe langa acei cai in plus ai castig si pe cuplu si asta se simte
Eu am deja modificarea asta cam de 10.000 km si merita toti banii.Si nu ne duce pe noi in ispita, caci gasim drumul si singuri
Comment
-
Originally posted by Spown View PostAs dori sa stiu cati dintre voi ar fi remapati, si cate piese v-au cazut pana acum!
Sunt satul sa aud tot felul de povesti, de genul ca daca pleci mai sprinten..o sa iti pice cutia!
pai daca sunt destule alte pierderi mai are rost remaparea??
pt o luna de senzatii o sa platesc jumate de masina(poate 2 cumpar!) ca deh am vrut 155CP...
Comment
-
De ce nu se face din uzina daca este atat benefica? Doar pentru ca creste consumul si implicit emisiile de CO2?
La motoarele pe motorina diferenta de putere 75, 90, 110cp chiar e data doar de partea electronica? Adica nu sunt niciun fel de diferente intre ele la piesele mecanice? Aici diferentele de consum sunt nesemnificative (dar vorbim de motorina).
Comment
-
salutare, am un logan 1.4 din 2006, din 2009 e remapat, consumul nu stiu cum creste la unii sincer, daca nu ti schimbi stilul mie mi a scazut, daca mergi sportiv clar ca va creste si remapat si nu. inainte de remapare mie imi lua undeva la 9,8-10,3 in oras, acum sportiv condus in oras imi ia 9,5
Comment
-
Solutii ieftine pentru modele noi inca nu o sa vezi. Putem spune ca a intrat si Dacia in rand cu ceilalti cand vorbim de managementul motor. Generatiile noi de calculatoare nu mai pot fi remapate asa de simplu.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Din pacate, nu am inca drum direct la Cluj. In weendul acesta ajung in zona Brasov, iar urmatorul o sa fiu prin zona Sebes (Geoagiu Bai). Daca sunt doritori in drum, sa-mi lasati PM cu numarul de telefon si orasul.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment