nu mai conteaza cati sau porci etc. conteaza ca trage mult mai bine .crezi ca daca iti zice ca o sai 100 de cai o sa te simti mai bine sau crezi ca poti numara tu caii ?.important e ca se modifica schimbarea bafta
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
Am intalnit masini asa zise remapate (modificate) cu 200-250RON de diversi tuneri locali, insa surpriza mare pentru clientii respectivi a fost sa vada ca acestea de fapt nu prezentau nicio modificare in soft. Totul era placebo, pur si simplu li s-a facut o rescriere cu softul original. Si nu este vorba de 1-2 cazuri, ci de mai multe. Am intalnit cazuri frecvente in cateva orase mari din Moldova si unele din zona Turda, Sibiu si Cluj.
Originally posted by B1zar View PostAs vrea sa stiu cat costa un remapat la dCI 70 hp. Mersi
poate sa-mi zica cineva cat costa un remapat la dCI?
Originally posted by utilizatorul View PostSal Doc ,
Spune-mi si mie te rog daca merita si ce performante obtii dupa o resoftare la 1.6 mpi, 90cp ??Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Buna la toti! Sunt nou pe acest forum si as vrea sa il intreb pe Doc daca exista reprezentante/ dealeri de la OBDTunning in Bacau, Iasi? Am un Logan 1.5 Dci 70cp si as vrea sa ii fac o remapare. De asemenea as vrea sa stiu daca se aplica pretul special de 600 Ron la dealerii din Moldova? Nu cred ca mai are rost sa intreb daca se merita aceasta procedura deoarece majoritatea se declara multumiti din cate am citit pana acuma. Multumesc Mult si va salut pe toti din nou. ( membru nou )
Comment
-
in Iasi din ce stiu nu se aplica pretul din Bucuresti; e alta politica; eu imi facusem acum 1 an la 850 lei; acum e in jur de 900 lei; sunt multi care fac asa ceva si poate mult mai ieftin;l am preferat o treaba facuta de profesionisti mai ales ca la ei s-au perindat multe loganuri sonore pe acest forum si multe din ele nu au avut absolut nici o problema si plangere"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Salut.
Am si eu o intrebare. Sepoate face remapare,imbunatatire soft(adica castigul ala de 6-7 caluti la 1.4 doar prim mufa aia din torpedo? va multumesc anticipat
scuze pentru postatu aiurea dar...nu vedeam rostul ca sa fac un thread nou doar ptr aceasta intrebare
Comment
-
In Iasi daca vrei poti face remaparea la cei mai buni din tara adica la Dimsport,mai multe detalii aici pe site-ul lor http://www.dimsport.ro/?s=content&id=8
Comment
-
Originally posted by Bubala View PostBuna la toti! Sunt nou pe acest forum si as vrea sa il intreb pe Doc daca exista reprezentante/ dealeri de la OBDTunning in Bacau, Iasi? Am un Logan 1.5 Dci 70cp si as vrea sa ii fac o remapare. De asemenea as vrea sa stiu daca se aplica pretul special de 600 Ron la dealerii din Moldova? Nu cred ca mai are rost sa intreb daca se merita aceasta procedura deoarece majoritatea se declara multumiti din cate am citit pana acuma. Multumesc Mult si va salut pe toti din nou. ( membru nou )
> Andrei: 0740.412.901
Originally posted by Bubala View Postmersi mult stii cumva niste preturi?
Originally posted by seiko View PostSalut.
Am si eu o intrebare. Sepoate face remapare,imbunatatire soft(adica castigul ala de 6-7 caluti la 1.4 doar prim mufa aia din torpedo? va multumesc anticipat
scuze pentru postatu aiurea dar...nu vedeam rostul ca sa fac un thread nou doar ptr aceasta intrebare
Ai PM cu datele de contact si pretul pentru o astfel de modificare.
Originally posted by paco15 View Poststiti cumva in iasi unde se poate face o remapare pe un 1.4
Dealer Dimsport/Obdtuning Iasi
> Andrei: 0740.412.901Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment