N-are nici o treaba turatia cu remapatu', e doar efectul placebo.
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
@dreamster: chiptuningul se face la motor sau la cutia de viteze? cum sa scada turele la aceeasi viteza, dupa resoftare?
man, fara suparare, acum ai picat tu in vizor, dar am vazut pe mai multe forumuri, unii il faceti pe newton, arhimede, pascal, etc sa se rasuceasca in groapa ca roata de la ruleta....Last edited by Seba; 17 March 2009, 23:16.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@dreamster: era o gluma faza cu newton, sper ca nu te-ai suparat. doar ai scapat un "porumbel" si ai fost "taxat"
acum serios, n-ai observat bine, si inainte de resoftare tot 3000rpm aveai la 110 in tr5.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by orwo View Posteu asi fi multumit daca la mine 1,4 nu s-ar mai simti cand dau drumul la clima,are cineva aceasta senzatie dupa remapare?Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Originally posted by detail View Postdreamster si-o fi remapat si cutia.....1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
salut
Toata lumea crede ca daca isi remapeaza masina o sa se transforme in nu stiu ce bolid de curse!!!
Parerea mea e ca remapatul este o treaba buna, dar asta depinde ce tip de soft folosesti!
Si inca ceva, mai depinde si modul in care iti exploatezi masina!
Numai de bine!
P.S Si eu mi-am remapat masina(1,6) si se simte si se mai si merita! Asa ca deontologii
Comment
Comment