Distrugerea MAF-ului din cauza depunerilor de mizerie sau erori de citire generate de filtrele conice.
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
Cam asa ceva, cel putin asta e sfatul meu: uitati de filtre sport la diesel.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
grija cu tija aia , streulea a invartit o spira mai mult si a inceput sa ii mearga in 1.4 bar ,dupa 3-4 zile a sarit un furtun si acum mere aspirat )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai .. tija aia se regleaza cu bun simt, juma de tura recomandat. Dar atentie, fiecare incearca pe pielea lui.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
yeap, mare grija la tija de la waste gate, vorba lui Cristi_Xp, am pus diagnoza si imi arata 1,4bari. asta dupa ce am strans ca nesimtitul acolo pe spire. daca a meritat, nu, clar nu. era bine daca sarea acel furtun, n-a fost asa, s-a spintecat cam 4cm. acum am blow off continuu peste 2.100rpm. in acest moment am un 1.5dci turbo remapat si cel mai important, are şase cai frumoşi, nu mai fac 0-100 in 10s, acum e doar in 10km.
fiindca filmam in acel moment, puteti asculta si voi acel puf cand ma departam de cameraDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Nu este cam mult?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Cu tot cu pistoane si turbina.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment