Probabil o sa afli cam peste 1 an.
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
Eu am fost la dealer pentru montajul unei alarme si cu aceasta ocazie s-a constatat ca softul pe care-l aveam avea o deficienta(dupa spusele lor). Urmarea: mi-au facut o reprogamare (cum ii spun ei). Deci mi-au sters programul(softul) vechi si mi-au instalat unul nou direct de la Renault prin nu stiu ce conexiuni. Acum imi merge relantiul mai rotund, dar nu mai trage ca inainte si la turatii mai mari parca se balbaie.
Doc te rog sa ma ai in vedere cand te mai apropii de Cluj.Last edited by 1q Mitru; 10 October 2009, 10:37.
Comment
-
Te anunt cand ajung in zona dar nu stiu sa-ti spun exact cand va fi asta.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
1,6i 8v 200RON la Racing Code, este un soft optim pt o Dacia care accepta sio cateva mici modificari mecanice cum ar fi:
- eliminare catalizator
- montare filtru de aer sport
- comprimare decenta motor, cca 1mm luat din chiulasa
- inlocuire esapament integral sau partial
- volanta usoara
In plus este un soft care asigura un consum de carburant decent, ia la testul de noxe daca masina este in regula, rezultatul este foarte bun, astfel incat ITP sa nu fie o problema.
Comment
-
Sa inteleg ca doar softul RacingCode accepta modificarile de mai jos:
- eliminare catalizator
- montare filtru de aer sport
- comprimare decenta motor, cca 1mm luat din chiulasa
- inlocuire esapament integral sau partial
- volanta usoara
Toate celelalte nu sunt bune sau cum ca nu inteleg?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
racingcode si doc, certati-va in pm. racincode, nu mai arunca posturi de reclama pe sectiuni de discutii generale. la fel si doc, va rog sa va dati link-ul spre topicul de anunturi, in rest va rog sa evitati posturile de gen reclama mascata sau chiar reclama pe fata, unde nu e cazul neaparat.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment