...si eu zic la fel...ai mai curaj cu ea remapata...nici o problema la un an de zile...
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
mumus, ai si "racheta". dupa ce ajungi in treapta a5-a de viteza pe la 130 asa pe autostrada si vezi un subaru impreza wrx sti care te depaseste cu 200 la ora si vrei sa-l ajungi, apesi pedala de ambreiaj si muti levierul in dreapta spate pe pozitia unde scrie pe el "R" ;)
Comment
-
-
Originally posted by PCH View Posteu traiesc cu dilema aia...sa ii fac,sa nu ii fac....nu stiu daca merita pentru 7 cp sa fac asta..mai ma gandesc,poate si cand o sa vad unul live ma decid
.
Originally posted by maistoru View Posteu ma simt in 1,6 stock ca in racheta.
m-am urcat ieri in tractorul mai nou dupa 3 saptamani de logan. am zis ca stau pe loc nu alta.
Eu plec de revelion la Toplita si pe drum fac o oprire la Brasov pentru a potcovii un membru LoganClub. Daca mai este cineva din Brasov interesat de remapare sa ma sune maine inainte de ora 11:00, ca tot fac oprirea in oras.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
da, se poate pune.... doar ca se pune degeaba, nu o sa traga mai bine acea masina.
Comment
-
Originally posted by ynp_46 View PostAm un prieten foarte enervant si mie ca o sa il bat daca ma mai minte mult. este posibil sa pui soft de 1.6 motorului de 1.4(o supernova)?
Ai sansa sa ramai in mana cu un ECU blocat.
Normal este sa se lucreze pe softul original al masinii .
Detalii pe PM |
Comment
-
nu, nu minte, se poate scrie si nu ramai cu ecu blocat daca il scrii cu ce trebuie si folosesti versiunea care trebuie.
Comment
-
Originally posted by ynp_46 View Postsi e posibil sa i-a 90 cu a 2a?
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Dar e tampenie, mai mult de 80-85/h n-are rost s-o tii (mai mult pierzi la timp) plus ca risti daca tot insisti sa bulesti motorul, cred ca cel mai bine sa ramana limitarea la 6000 rpm sau max 6500.
Comment
-
Originally posted by ynp_46 View Postdeci minte...o sa il trag de urechi... Doc o remapare in ianuarie se poate?pt un motor de lift 1.4?
Originally posted by ynp_46 View PostAm un prieten foarte enervant si mie ca o sa il bat daca ma mai minte mult. este posibil sa pui soft de 1.6 motorului de 1.4(o supernova)?
Originally posted by ynp_46 View Postsi e posibil sa i-a 90 cu a 2a?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment