If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
remapare tot la Doc de vre-o luna si ceva , precizez ca am facut vre-o 2500 km prin buc + 1 drum la munte in decembrie si merge fara probleme :P
pe aceasta cale vreau sa ii multumesc lui Doc , face o treaba excelenta, apelati la el cu incredere.
...merita incercat oricum.Daca nu o sa iti para rau pentru bani...poti reveni la softul original.Mai ramane sa o faci la cineva de incredere...
Eu zic ca se merita,dar mai depinde si cat de interesanta e schimbarea,dupa remapare,pentru unii...
Deci pana la urma ce sa cred, eu vreau sa fac o remapare, ce m-a sfatuiti sa fac...
sa nu mai intrebi atat ... si sa mergi sa faci )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
eu am facut remapare la dulapul meu pe la 9000 km.atunci nu s-a simtit prea tare,dar pe la 11-12000 si-a mai dat drumul.acum am 43000 merge de rupe pentru un LOGAN,iar daca sunt cuminte consuma si putin.
Pai da-mi un telefon dupa sarbatori si iti fac un demo pe masina ta, vezi cum merge si tu singur iei decizia. Revin in Bucuresti dupa data de 3 ian 2010.
Este cel mai bun test, mergeti o saptamana cu masina modificata si dupa aia reveniti la original. Atunci se vede cel mai clar diferenta.
Doc, varianta cu demo mi se pare OK. Sunt interesat (Bucuresti), daca este valabila si pentru mine, am un 1.6 MPI.
TESTEZI ce vrei si continui discutia cu cel ce resofteaza pe privat fara a explica CLAR membrilor!
"Piticul", ulterior, motorul a tras mai bine pentru că s-a rodat în mod corespunzător.
ÃŽn ceea ce priveşte remaparea, corect este ca înainte de acestă operaţiune să testezi maşina si să constaţi ce valori ai la capitolele "cai putere" şi "cuplu motor", iar după remapare să repeţi operaţiunea pentru a constata eventualele îmbunătăţiri. Iar dacă aceste vor exista, iar motorul nu-ţi va face nici un fel de probleme, este super OK.
Sunt putin Off-topic (sau nu, nu se specifica exact in titlu ) softul de Supernova si Logan 1,4 sunt aceleasi? La remapare, daca am configuratia: admisie K&N (kitul dedicat), fara catalizator si finala sport, se poate "ajusta" softul in cat sa aiba un randament mai bun? De Supernova vorbesc...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment