La Pitesti avem dealer? As vrea si eu resoftare!
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
La Pitesti pot ajunge eu in Aprilie sau Mai. Detalii in PM.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postdepinde la de la motor la motor
adica la un motor iti da 5 cai , la atu` poate iti da 7 cai
Comment
-
intrebare ? pot sa ma duc la service si sa le cer contra cost sa imi puna ultima versiune de soft pe ecu ? exista mai multe variante (mai vechi mai noi ) pentru 16v ?
sau cel mai bine este sa ii fac un soft custom (care este cam scump.)
- mentionez ca nu ma intereseaza putere. nu vreau sa cresc puterea. vreau sa obtin o functionare optima si cat mai unsa a motorului.
Comment
-
la fel de bine poti alegere o remapare cu 1.5 mil Dimsport .
Masina neavand niciun fel de modificare , nu are ce soft custom sa iti trebuiasca .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu. dar un soft"custom"pentru masina ta va fi 99.99% identic cu cel pentru o alta masina cu acelasi motor. Deci, ACELASI motor. get it? de aceea si este ieftin chip-ul, la Doc si ceilalti. E un SINGUR soft, valabil pentru 1.4, un SINGUR soft pt DCI. Daca vrei tu neaparat sa ai soft CUSTOM< vei da probabil multi euro pentru o calibrare pe DYNO, si vei ajunge tot pe acolo, poate cu 2% mai bine. La un cost de cateva ori mai mare.
Comment
-
la soft nu ma pricep absolut deloc. de aceea intreb. pe al thread scria ca sunt abateri intre injectoare si de 25 30 % ceea ce nu mi se pare chiar asa putin dar mi se pare si inadmisibil si incredibil de mult. un custom stiu ca este undeva la 150 200 euro. intreb si pentru ca vreau sa vad cat mai multe pareri, le strang si le analizez pana imi fac o parere corecta.
Comment
-
Originally posted by viovio74 View Postsal, mie imi place mai mult superchips,Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment