la 20 30 km dupa resoftare am rupt o in gura. i am dat sangele pe nas non stop. am mers numai prin oras 150 de km. asta a fost consumul 9.6 mai exact. daca merg normal imi ia 9. poate chiar 8.8 8.9.
in afara daca merg la consum imi ia 5. daca merg tare ( 130 140) imi ia 6.6 6.7
acum ce sa zic consumul in afara a crescut dupa remapare cam cu 2 3 sute de grame la suta. dar e mai tzapana pe a 5 a.
imi consuma mai mult in conditii de mers constant cu a 5 a la turatie fixa.
la mers in afara ( comune sate curbe etc ) in regim de reprize si franari imi consuma mai putin.
per total eu zic ca merita 100 %
apropo de 11 % consum decat iarna bara la bara am vazut consumul asata. se stie ca 16v consuma cel mai putin dintre benzinare in afara de 1.2 ( pana la o anumita viteza) nu va luati dupa consumurile din carte
in afara daca merg la consum imi ia 5. daca merg tare ( 130 140) imi ia 6.6 6.7
acum ce sa zic consumul in afara a crescut dupa remapare cam cu 2 3 sute de grame la suta. dar e mai tzapana pe a 5 a.
imi consuma mai mult in conditii de mers constant cu a 5 a la turatie fixa.
la mers in afara ( comune sate curbe etc ) in regim de reprize si franari imi consuma mai putin.
per total eu zic ca merita 100 %
apropo de 11 % consum decat iarna bara la bara am vazut consumul asata. se stie ca 16v consuma cel mai putin dintre benzinare in afara de 1.2 ( pana la o anumita viteza) nu va luati dupa consumurile din carte
Comment