Iarna vad ca lumea uite de masini si tuning. Eu credeam ca acum se fac cele mai multe modificari la masina, cat stau prin garaj si la primavara vedem rezultatele. Cam pustiu in aria de tuning.
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
Eu nu m-am referit la remapari. Alea se fac pe orice vreme. Ma uitam ca cea mai frecventata arie de pe forum, ce a de tuning este acum pustie. Nimeni nu mai scrie despre modificari la Dacia Logan.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Ce sa testezi? Doar nu crezi ca lumea face chiptuning doar pentru liniute?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
am remapat si eu 16v la Doc si chiar cred ca am facut o afacere buna; la tipul asta de motoare se simte un zvac la turatii joase si medii [te ajuta in depasiri] Mai vreau sa o vad pe transfagarasan[ unde sigur o voi forja]; recomand si totodata multumiri lui Doc
Comment
-
Eu mi-am facut tuning (remapare) si am gasit diferentele din imagini la avans si la injectie. Sint multumit de cum merge masina, in general a scazut consumul pentru ca merg la turatii mai mici, dar as vrea sa stiu totusi daca are cineva vreo parere despre modificari sau idei mai bune.Attached Files
Comment
-
Acum intervin si eu cu aceia-si parere pacat ca nu am facut-o de mai demult remaparea se meritaym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
chip tunning dupa remapare?
mi-am facut remapare acum vreo 3 ani, logan 1,5 dci 70cp, este rentabil sa mai imi pun un chip?
am gasit asta:http://www.donatorstore.eu/shop/inde...oducts_id=3457
ce ziceti? are rost sau nu?
mersi!
Comment
-
Originally posted by mario_nick View Postsalutari,
stie cineva la cine pot apela pentru o remapare, la 1.4, in zona Oradea?
multumesc.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment