Arpad ai PM ! Dory nu am ce sa iti zic ! Is lupele lui vlad alea ...eu cu el am lucrat la ele ! Inainte sa dai cu parerea .....mai documenteaza-te ! Si lasa deoparte superioritatea asta !
Bi-Xenon Lens G5
Collapse
X
-
Exact DHP-ule . Esti belishcopter rau de tot . Daca ai fii citit sus , ti-ai fi dat seama deja ca am si zis ca is a lui vlad . Vlad tio zis tie ..ca eu cu el am lucrat la faruri de neo sarit capacele . Pana una alta . Pozele pe timp de noapte nu prea isi au rostul . Diferenta majora o fac becurile . Nu lupele . Cititi topicul atent , si o sa gasiti explicatiile .
Si mai ceva micutu meu DHP , am si Ph2sigpic
Comment
-
Si mai ceva micutu meu DHP , am si Ph2
MAT-ule lasa vrajeala, de cate ori te-ai dat tu cu Ph2? realitate nu vise :P !!!Last edited by coco_chanel; 5 March 2012, 21:43.
Comment
-
MAT eu deja te detest , scuzati-mi offtopicul insa nu m-am putut abtine
Frate unde te crezi la tine in moldova sa vorbesti asa cu lumea ? e un forum public, daca nu vroiai sa arati poze nu aratai
Toata lumea vorbeste cu superioritate in fata ta, numai tu NU , te si injuram un pic daca nu eram pe un forum ca asta.
Termina cu fazele astea ca nu iti priesc.
Ai si un report de la mine, salut.sigpic
Comment
-
DHP-ule, matu' chiar are PH2.
Nu e al lui, e al lui taica-su dar nagh, il are in fata blocului
de aici eu inteleg ca NU are MAT-u ph2 ci taicasu deci NU are ph2 iar de lupele lui Vlad da a zis ca nu sunt ale lui dar prea tarziu toata lumea credea ca sunt ale lui si vezi doamne hai ca m-am plictisit
Comment
Comment