Demontare Ornament Cromat Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vali2008 View Post
    Salutare! Sigla nu are nici un fel de lipici, are doar piciorusele care se infing in niste dopuri de cauciuc, care intra direct in tabla.
    Bafta!
    Gresit . Are un fel de mastic negru . Sigla se poate da jos cel mai usor fara sa zgarii ceva cu ajutorul unei ate . Am folosit 2 ate pe care am bagat sub sigla , atat in partea de jos , cat si in partea de sus , am lasat firele pe exterior si am tras usor , si nu am folosit nici o surubelnita , si nici risc sa rup ceva . Trebuie cu simt de raspundere . Spor

Atasez si o schema rapida .
    Attached Files
    Last edited by TM80MAT; 30 June 2013, 22:22.
    sigpic

Comment

Originally posted by TM80MAT View Post
      Gresit . Are un fel de mastic negru . Sigla se poate da jos cel mai usor fara sa zgarii ceva cu ajutorul unei ate . Am folosit 2 ate pe care am bagat sub sigla , atat in partea de jos , cat si in partea de sus , am lasat firele pe exterior si am tras usor , si nu am folosit nici o surubelnita , si nici risc sa rup ceva . Trebuie cu simt de raspundere . Spor

Atasez si o schema rapida .
      Multumesc de sfat, inca nu am apucat sa umblu la ea ca de, sambata a fost Petru si Pavel. Mai e timp

Comment

vreau eu sigla daca nu-ti mai trebuie

Comment

Domnu' @razvan, intentionam sa o vopsesc neagra pana cand ajung sa fac portbagajul clean. Ti-o dau tie numai daca cumperi si stropitorile de parbriz la doar 10 lei

Comment

Stir cineva cum se scot ornamentele cromate din grila la logan 2?

Comment

Referitor la sigle cele de ph1 au 3 picioruse,iar cele de ph2 au 4 picioruse. Cat despre ornamentele de Logan 2 banuiesc ca sunt lipite de grila si ar putea fi date jos cu ajutorul unui cutit/surubelnita.
              Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

@yo9ict aici poza 3 reper 4
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

@t0rquemada Multumesc pt link dar nu prea imi dau seama. Par prinse cu cleme?

Comment

Da, chiar au cleme.
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Din pacate, sunt lipite si cu dublu-adeziv pt ca am incercat acum sa le dau jos . Nu recomand fortarea lor... Eu voiam sa le colantez dar o sa le fac fara sa le mai demontez.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google