Demontare Ornament Cromat Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Demontare Ornament Cromat Fata

Stie cineva cum se poate da jos ornamentul cromat de pe grila fata de la Logan faza ?

Tragi usor de el,e prins in cateva cleme.Ai grija ca-s foarte firave.La mine au 'zburat' vreo 3.

Comment

Direct cu grila fata montata pe masina?

Comment

Ornamentul se da jos separat de grila.Si grila o poti da jos fara bara.

Comment

Asa arata fara grila
          Attached Files

Comment

mai poti incerca sa desfaci suruburile care tin grila de caroserie, de traversa pe care se inchide capota, alea 4 cu stea de 30 parca, tragi usor de grila cat sa bagi mana si impingi usor de cleme, sunt cate 2 paralele, una sus si una jos.
            daca vrei sa dai grila jos, pe langa suruburile alea 4 de pe traversa de metal pe care e prinsa si broasca la capota, mai are un nit sub sigla dacia care prinde grila de intaritura la bara fata.
            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Mai sunt doua nituri pe laterale,care prind grila de bara,tot pe interior.

Comment

saracul. L-am blocat, deci cel mai usor e sa desfaci ornamentul de pe grila fara sa o dai pe aceasta jos, ori cum ti-am zis eu mai sus sa ramai cu clemele intregi, ori cum a zis colegul dar risti sa rupi clemele.
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

nu m-ati blocat, insa aseara nu am mai apucat sa intru.

deci insemna ca pot sa o desfac fara sa fie nevoie sa dau jos bara

Comment

Exact.Bafta la demontat.

Comment

Aveti idee cum se demonteaza sigla de PH2 de pe capota spate? ma refer la sigla centrala cu Dacia.

Comment

tragi de ea incercand sa nu zgarii vopseaua, cu o surubelnita fina.

Comment

Tot asa are lipiciul ala negru pe dedesubt cum e la celelalte sigle?

Comment

Salutare! Sigla nu are nici un fel de lipici, are doar piciorusele care se infing in niste dopuri de cauciuc, care intra direct in tabla.
                            Bafta!

Comment

Multam, o sa incerc maine sa o stric

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google