Toba SemiSport Recomandari .

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toba SemiSport Recomandari .

Salut , doresc sa-mi cumpar o toba semi sport ... dar habar nu am ce sa cumpar/caut . Ma intereseaza sa obtin un sunet ceva mai sport fata de cel stock . Ceva intre sunetul stock al loganului si cel al unei skoda octavia rs (asta pentru cine stie cum canta un rs live) .

Sau ce pot face traseului , finalei ... pentru a obtine un sunet cu o idee mai sport decat cel stock ?

Din start exclud toba sport cu silencer .

Buget ? Cat mai mic ... dar sa spun o suma: 200-300 lei .
    sigpic

Originally posted by ibogdannn View Post
    Salut , doresc sa-mi cumpar o toba semi sport ... dar habar nu am ce sa cumpar/caut . Ma intereseaza sa obtin un sunet ceva mai sport fata de cel stock . Ceva intre sunetul stock al loganului si cel al unei skoda octavia rs (asta pentru cine stie cum canta un rs live) .

Sau ce pot face traseului , finalei ... pentru a obtine un sunet cu o idee mai sport decat cel stock ?

Din start exclud toba sport cu silencer .

Buget ? Cat mai mic ... dar sa spun o suma: 200-300 lei .
    dc excluzi din start toba cu silencer?
    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Pentru ca face galagie foarte multa fara silencer. El ca si mine vrea ceva cu un sunet "mai sport" dar suficient de incet incat sa nu deranjeze. Alea cu silencer urla de trezesti juma de cartier.
      Bogdan, daca gasesti o solutie ok sa imi zici si mie. Oricum o sa fiu cu ochii pe aici.

ps: Am vazut ca toba sport de la stelco montata invers nu face galagie f multa.
      sigpic

Comment

la capitolul rezonanta la un traseu, nu numai toba, conteaza prezenta sau nu a catalizatorului, in lipsa acestuia cum a fost facut traseul in locul lui, cum is coturile, stranse, largi, diametrul tevii si in special materialul tevii (inoxul rezoneaza mult mai sus in plaja de frecvente), prezenta batatoarelor acustice si pozitia lor, echilibrul evacuarii si dimensiunea precamerei (intermediara)

daca vorbim doar de finala, www.daciashop.ro are 2 tipuri de tobe ... una linstita, una zgomotoasa, viziteaza situl si vei gasi toba care te intereseaza. acela este principiul tobelor de grupa
        Last edited by DeLuXe; 29 September 2011, 15:19.
        sigpicMy ride

Comment

Dar daca imi pun doar traseul complet din inox pana in toba de fabrica rezolv ceva ? Acum nu stiu daca cade catalizatorul in ecuatia asta ... ideea este ca nu vreu sa cada .

Deluxe . M-am uitat pe daciashop dar toate scot un sunet prea de .... cupa . Am avut toba sport si clar nu imi mai doresc asa ceva . Ceva putin mai sport fata de stock . Sper ca intelegei la ce ma refer ... Multumesc

Am sa merg prin oras zilele astea pe la astia de vand/monteaza tobe . Sa intreb exact ce si cum .
          sigpic

Comment

pai si cu silencer nu e mai cuminte sau nu se aude deloc?
            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Borla bolt-on pentru logan.Se aude destul de finut zic eu, costa vro 380lei fara tips.Primesti si niste hartii la mana ca si cum ar fi in regula.
              Daca montezi tot traseul borla cat-back cu detenta mare se va auzii f incet sau deloc in turatii mici, sunetul amplificandu-se in ture mari.
              Tot traseul cu tot cu tips si montaj de costa vro 850lei.
              Ideea generala e sa montez tobe cat mai mari sa se auda incet.D-aia finalele alea carub mai mici se aud asa tare.
              AG 16 Y M A

Comment

Parca vazusem pe undeva pe forum o solutie pentru un sunet mai sportiv ieftina era vorba de inlocuriea tevii ce iasa din finala cu una mai groasa, poti suda chiar un tips si are si aspect!

Comment

O gaura cu burghiu de 6mm in teava dinaintea tobei finale. Este cam tiganie dar...ieftin;
                  PS: daca se alege solutia asta la itp nu mai ies gazele
                  Cainele care latra nu musca!

Comment

O poate astupa cand merge la itp!

Comment

Am vazut la cineva pe forum toba de diesel. Spunea ca se aude destul de frumos...si nu e deranjanta.
                      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by retro 590 View Post
                        Am vazut la cineva pe forum toba de diesel. Spunea ca se aude destul de frumos...si nu e deranjanta.
                        Toba de diesel pusa pe mpi ? Daca stie cineva despre cine este vb'a .....
                        sigpic

Comment

cauta o finala stock facuta de un producator aftermarket. de exemplu eu am pe masina o finala Stelco pentru un Mitsubishi diesel. Loganul are finala in/out 40mm. aceasta a mea are 55mm in out si este silentioasa

Comment

Originally posted by ibogdannn View Post
                            Toba de diesel pusa pe mpi ? Daca stie cineva despre cine este vb'a .....
                            Este vorba de matheo66c
                            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Nea Mateo are toba de ford focus diesel daca nu ma insel, si se aude bine.Nu face prea mare galagie.
                              Fara Semnatura.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google