Doar ce am mers zilele trecute cu Ibiza lui Soran, placute DS Performance. Atat zic: EXCELENT!!!
Modificarea Sistemului De Franare.
Collapse
X
-
-
amza te provoc cand vrei tu la o franare de la cat vrei tu la 0, sa vedem acea franare mai buna. si nu uita ca nu am abs si cauciucuri am pe fata 2 montana (nu a auzit nimeni) si pe spate am unele ca sa fie (au 10 ani de cand sunt facute).
Comment
-
razvane ai grija ca melcu franeaza ...in frana de motor )))sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
mie mi se pare ca loganul franeaza foarte, foarte bine daca are anvelope bune si placute ok. vb de dci, ala pe benzina nu stiu . am condus si mcv cu remorca si incarcat si tot frana foarte bine. acum nu stiu, poate voi va asteptati sa franeze ca o masina sport...dar nu e cazul
Comment
-
@dennis, sunt unii care conduc mai repede si se asteapta sa franeze pe masura. Sunt sigur ca MCV-ul incarcat si cu remorca dupa el franeaza ok de la 60 km/h.
Noi vrem sa franam de 10 ori la blana pe coborare de pe munte si sa nu ia foc franele.
Comment
-
@ Dennis_TL
in privinta afirmatiei "cred ca ti-ai ales prost masina in cazul asta , fara suparare" as spune ca trebuie sa ne gandim la frane si nu la masina... Asa, pana la urma daca se pot adapta frane de BMW seria 3 sau 5, nu cred ca nu se vor imbunatatii drastic distantele de franare. (bine inteles, in cazul asta trebuie si anvelope pe masura, care sa faca fata unor frane mai performante)
Comment
Comment