Nu se pupa etrierii de clio 3 cu prinderea pentru logan . Am incercat . Am avut posibilitatea sa incerc sa pun discurile de clio pe logan , dar din pacate nu au puscat din cauza faptului ca dadeau in fuzeta . Singura posibilitate era sa fac un fel de distantier intre fuzeta si disc sau sa alezez un pic din fuzeta ...ceea ce mi se par o prostie ambele cazuri .
Modificarea Sistemului De Franare.
Collapse
X
-
Cu ce sunt mai buni astia de clio3 decat cei de Van de exemplu?permit instalarea unor discuri si placute mai mari?
Comment
-
@goofi, discurile de clio 3 sunt tot in 4 prezoane. Mai mult, cele de fi260mm sunt FIX aceleasi ca pe VAN/Pickup.
Intr-adevar, exista prindere in 5 prezoane, dar doar la RS.
@ozenel, pana nu masori tu cu sublerul, nu vei afla.
Comment
-
@ozenel, fi-ul discurilor de clio 3 = fi-ul discurilor de Logan VAN/Pick-up, atentie! Nu sunt aceleasi discuri pe orice Logan.
Comment
-
Dupa cateva zile de la montarea noilor discuri Brembo Easy Check si a placutelor TRW Cotec (achizitionate de pe Daciashop) incep sa am franele asa cum mi-am dorit. Chiar a meritat conversia de pe discuri pline, pe discuri ventilate, cu etrieri noi-nouti, lichid de frana nou. Singurul minus, poate mult spus minus, e faptul ca pe undeva mi se pare ca e o idee mai lenta in demaraj masina, posibil din cauza greutatii un pic mai mari a discurilor. Nu e exclusa ideea de placebo, poate mi se pare. Etrierii vechi de la discurile pline erau cam gripati, n-am reusit sa scot pistonasul afara nici dupa ce am suflat aer inauntru, iar discurile pline imbatranite si subtiate.
Comment
-
-
.... d-alea noi, ma colegule, d-alea noi.
Citeste si tu in urma, ca au tot vorbit colegii nostri.
Comment
Comment