Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai sa incep:
    1. un atuu (as putea sa-l numesc asa) este ca acest logan a fost standard si nu a avut air bag pentru pasager deci nu e o problema acum.
    2. cand se refera roby ca e pretentios, chiar asa e. nici juriu de la un concurs nu cred ca e asa pretentios cum e roby (mi-a dat un exemplu prin vara cand eram face2face langa logan si de acolo mi-am dat seama,poate ca roby isi mai aduce aminte).
    3. bordul; hmmm, eu il vad mai apropiat de ceva custom si nu mi se pare ca seamana cu nimic,cu nici un bord de la alta marca si cred ca asta a fost si idee,iar peste interiorul de fabrica nu cred ca mai e nevoie sa puna cineva problema daca este peste sau nu peste, ca e clar ca va fi cu mult peste. din toate punctele de vedere (calitate,forma,culoare,utilitate,etc)
    bafta roby si hai mai repede sa vedem si celalalt kit de logan.
    http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
    : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• super misto loganu asta.....
      intrebare..o sa scoateti la vanzare asa ceva..(ma refer la interior)?
      cum spunea cineva mai sus..ar trebuii sa ii puneti un sistem de navigatie ceva..pe consola centrala...
      inca o data felicitari super tare proiectul...
      0.9 tce SL plus

Comment

• Originally posted by iooon_cug View Post
        super misto loganu asta.....
        cum spunea cineva mai sus..ar trebuii sa ii puneti un sistem de navigatie ceva..pe consola centrala...
        pe consola centrala intra un lcd cat mai mare.asta a fost idea de baza sa avem loc pt un monitor mai maricel.am avut multe idei inclusiv ca monitorul sa escamotabil ce a fost imposibil din cauza tevii (intariturii) ce trece pe sub parbriz.ce se vede acuma este doar forma bruta!!! ce va fii complectat cu detalii cat mai rafinate.detaliile si finisajul vor face efectul intregului bord

Comment

• Originally posted by iooon_cug View Post
          super misto loganu asta.....
          am uitat sa-ti raspund la intrebare! da vom scoate la vanzare problema este pretul care este undeva peste 40 mil fara tapitat

Comment

• robi si aici ne intalnim ) spor la treaba la logan ....vezi ca o sa iti fac o vizita curand
            Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• Originally posted by ufo View Post
              robi si aici ne intalnim ) spor la treaba la logan ....vezi ca o sa iti fac o vizita curand
              si urma raspunsu: nici aici nu scapam de tine! lasa omu in pace,nu-l stresa,k poate termina mai repede cu loganul asta si cu fiat-ul de-l mai are in lucru!
              http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
              : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• Originally posted by ufo View Post
                robi si aici ne intalnim ) spor la treaba la logan ....vezi ca o sa iti fac o vizita curand
                un pasionat de masini il gasesti peste tot!!te astept la atelier merita sa vii !!!!

Comment

• vin ..numai sa termin 206... tu termini pana in 15-16 martie sa vii la bucale cu ea????stii ca nu e pe 1 aprilie *******days
                  Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• NU imi place au exagerat...si sa mai ai si un motor de 1.4 sub capota sa ma ierti...mai frumos e un preference de fabrica.......un zender mai zic si eu ..
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• E o masina de expoziti...dupa ce termina interioru or sa schimbe si motoru(cel putin asa se zvoneste)

Spor la lucru in continuare
                      ...de doi lei :p

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                        NU imi place au exagerat...si sa mai ai si un motor de 1.4 sub capota sa ma ierti...mai frumos e un preference de fabrica.......un zender mai zic si eu ..
                        eu zic ca nu are rost sa vb asa !sunt sigur ca la orice eveniment tuning nimeni nici nu-ti obseva loganul nici cu kitul zender!!!intretimp loganul asta va lua cateva cupe... si nu pe bani ci de un juriu care stie sa arprecieze efortul depus.
                        pana acuma la 3 expozitii prin tara habarnistii din juriu au acordat 5 cupe de locul 1. dar no problem ai dreptul sa nu-ti placa !!
                        apropo de motor!!!cand va intra motorul de clio rs poate i-ti ve schimba parerea,sau poate i-ti ajunge sa o vezi live

Comment

• Originally posted by prostreet tuning View Post
                          eu zic ca nu are rost sa vb asa !sunt sigur ca la orice eveniment tuning nimeni nici nu-ti obseva loganul nici cu kitul zender!!!intretimp loganul asta va lua cateva cupe... si nu pe bani ci de un juriu care stie sa arprecieze efortul depus.
                          pana acuma la 3 expozitii prin tara habarnistii din juriu au acordat 5 cupe de locul 1. dar no problem ai dreptul sa nu-ti placa !!
                          apropo de motor!!!cand va intra motorul de clio rs poate i-ti ve schimba parerea,sau poate i-ti ajunge sa o vezi live
                          Succes ......motor de clio rs e altceva....dar dupa acea ii mai zici logan sau ce?
                          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                            Succes ......motor de clio rs e altceva....dar dupa acea ii mai zici logan sau ce?
                            teoretic am vrut sa mergem la paris tuning show dar fara motor .... mai stam o tura.dar incet se aduna banii si de un clio

Comment

• incet trebuie sa ne grabim cu loganul in mijlocul lui martie tre sa fie la bucuresti in expozitie
                              Attached Files

Comment

• bagati-va mintile in cap aceasta va fi o masina de expozitie ... cum s-au vazut multe masini "extraterestre" ... nu va fi de mers pe strada cu ea totusi. Bafta in continuare!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google