Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da,frumos arata bine .. Is curios cum va arata la final ;)
    Its just a car ...

Comment

• P.S. Voi chiar nu aveti mila de sufletele noastre ?

Comment

• Mersi norby pt ajutor! Cum am promis iata si pozele facute cu un aparat mai ok.
        i-mi pare bine ca va place si eu sunt mandru pt cea ce am realizat,acest logan are primul interior custom 100%.
        nervii proprietarului au fost chinuiti la maxxim.Am pierdut cateva showuri dar eu zic ca a meritat.Dar las pozele sa vb de la sine!
        mentionez piesele sunt fixate in proportie de 30%.Se mai fac sisteme de prindere si definitiv va fii montat doar cu mocheta la locul ei.
        cu respect robert.
        Attached Files

Comment

• Comment

• Originally posted by Christnacht View Post
            Superba masinuta, de abia astept sa o vad. Pe ce data va fi tuning fever ?
            asa stiu ca in Iulie 27-28-29 ......

Originally posted by prostreet tuning View Post
            Mersi norby pt ajutor! Cum am promis iata si pozele facute cu un aparat mai ok.
            i-mi pare bine ca va place si eu sunt mandru pt cea ce am realizat,acest logan are primul interior custom 100%.
            nervii proprietarului au fost chinuiti la maxxim.Am pierdut cateva showuri dar eu zic ca a meritat.Dar las pozele sa vb de la sine!
            mentionez piesele sunt fixate in proportie de 30%.Se mai fac sisteme de prindere si definitiv va fii montat doar cu mocheta la locul ei.
            cu respect robert.
            N-ai pentru ce Roby! Abia asteptam finalu.E Mortal oricum ! Superrrr!
            sigpic

Comment

• Am ramas fara cuvinte...Pretul acestui interior spus undeva mai sus e cu tot cu imbracare in piele sau doar fibra ?...Arata meserias tare...Felicitari...
              0.9 tce SL plus

Comment

• Au facut treaba buna sa vedem si niste preturi finale ale modificarilor. Bafta in continuare

Comment

• Originally posted by iooon_cug View Post
                  Am ramas fara cuvinte...Pretul acestui interior spus undeva mai sus e cu tot cu imbracare in piele sau doar fibra ?...Arata meserias tare...Felicitari...
                  interiorul partea de fibra de sticla costa aprox 1000-1200 eur.Mai trebuie sa vad si un pret pt manopera montaj modificari etc. Tapitatul nu stiu exact cat costa eu zic ca undeva in jur de 1000 eur.
                  la pretul de 1000 eur cu cat i-am facut la proprietarul loganului alb o modificare de interior 100% pot sa spun ca abea au iesit banii de materiale sa nu vb de efortul depus ,a fost doar o ambitie dea mea ca sa dovedesc de sunt in stare totul sa bazat pe reclama.Din pacate putini vor stii ca asta e ultimul proiect in pro street tuning .De aici mai departe merg cu o firma noua locatie mult mai civilizata si cu seriozitate mult mai mare.Nu sunt multumit de ce am realizat in 6 ani de lucru greu. A fost greu dar asa a trebuit sa hotarasc.Cu respect robert

Comment

• Esti cel mai tare robert oricum .. Eu am nr tau daca e sa apelez la cineva la tine apelez ;)
                    Its just a car ...

Comment

• Postat de Roby pe alt forum! >>>>>

aztazi seara am facut cateva poze .Mai sunt niste maruntisuri de reglat pe la bord dar in principiu e finalizata lucrarea si nu pot sa va spun decat ca sunt mandru de ce am realizat . Si nu pot sa zic doar un lucru MASINA TREBUIE VAZUTA LIVE.
                      a fost ultima mea lucrare in pro street tuning .A fost o hotarare grea de a parasi ce am promovat atata timp. Noua firma se va numii PRO TUNING, si in curand deschid topicuri noi cu lucrarile mele cu respect robert.

Ce tare a iesit jur
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• Asta da Logan ,am ramas fara cuvinte ..... Parerea mea ca au reinventat Dacia logan ,sau mai bine sa il vanda ca fiind logan 3 ())) ,deci la modu serios) ar face alta impresie loganul cu mult si pare a fii si ea o masinuta de o clasa mai demna . As situa aceasta masina printre Peugeot 407 ,passat, etc......BV BV
                        sigpic

Comment

• Fara cuvinte ... Robert a depasit orice limita la capitolul tuning in Romania.

Comment

• Extraordinar ce au facut cei de la ProStreet tuning. Bravo lor

Comment

• Ce sa mai zici... URATA rau domne... VREAU SI EU asa ceva la titiul meu...
                              Perfectisimo baieti... Tineti-o tot asa... Poate vad si alti ce poti sa faci din trocariciu nostru

Comment

• Super tare bordul ....E pur si simplu prea frumos

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google