Da,frumos arata bine .. Is curios cum va arata la final ;)
Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare
Collapse
X
-
Mersi norby pt ajutor! Cum am promis iata si pozele facute cu un aparat mai ok.
i-mi pare bine ca va place si eu sunt mandru pt cea ce am realizat,acest logan are primul interior custom 100%.
nervii proprietarului au fost chinuiti la maxxim.Am pierdut cateva showuri dar eu zic ca a meritat.Dar las pozele sa vb de la sine!
mentionez piesele sunt fixate in proportie de 30%.Se mai fac sisteme de prindere si definitiv va fii montat doar cu mocheta la locul ei.
cu respect robert.Attached Files- IMG_2620.jpg (485.5 KB, 258 views)
- IMG_2621.jpg (493.0 KB, 189 views)
- IMG_2622.jpg (534.1 KB, 140 views)
- IMG_2623.jpg (502.1 KB, 103 views)
- IMG_2624.jpg (457.6 KB, 107 views)
- IMG_2625.jpg (417.3 KB, 107 views)
- IMG_2626.jpg (469.3 KB, 131 views)
- IMG_2627.jpg (459.9 KB, 108 views)
- IMG_2628.jpg (463.0 KB, 90 views)
- IMG_2629.jpg (517.2 KB, 126 views)
- IMG_2630.jpg (515.3 KB, 112 views)
- IMG_2631.jpg (444.6 KB, 119 views)
- IMG_2632.jpg (423.8 KB, 159 views)
- IMG_2633.jpg (455.6 KB, 223 views)
Comment
-
Originally posted by Christnacht View PostSuperba masinuta, de abia astept sa o vad. Pe ce data va fi tuning fever ?
Originally posted by prostreet tuning View PostMersi norby pt ajutor! Cum am promis iata si pozele facute cu un aparat mai ok.
i-mi pare bine ca va place si eu sunt mandru pt cea ce am realizat,acest logan are primul interior custom 100%.
nervii proprietarului au fost chinuiti la maxxim.Am pierdut cateva showuri dar eu zic ca a meritat.Dar las pozele sa vb de la sine!
mentionez piesele sunt fixate in proportie de 30%.Se mai fac sisteme de prindere si definitiv va fii montat doar cu mocheta la locul ei.
cu respect robert.sigpic
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View PostAm ramas fara cuvinte...Pretul acestui interior spus undeva mai sus e cu tot cu imbracare in piele sau doar fibra ?...Arata meserias tare...Felicitari...
la pretul de 1000 eur cu cat i-am facut la proprietarul loganului alb o modificare de interior 100% pot sa spun ca abea au iesit banii de materiale sa nu vb de efortul depus ,a fost doar o ambitie dea mea ca sa dovedesc de sunt in stare totul sa bazat pe reclama.Din pacate putini vor stii ca asta e ultimul proiect in pro street tuning .De aici mai departe merg cu o firma noua locatie mult mai civilizata si cu seriozitate mult mai mare.Nu sunt multumit de ce am realizat in 6 ani de lucru greu. A fost greu dar asa a trebuit sa hotarasc.Cu respect robert
Comment
-
Postat de Roby pe alt forum! >>>>>
aztazi seara am facut cateva poze .Mai sunt niste maruntisuri de reglat pe la bord dar in principiu e finalizata lucrarea si nu pot sa va spun decat ca sunt mandru de ce am realizat . Si nu pot sa zic doar un lucru MASINA TREBUIE VAZUTA LIVE.
a fost ultima mea lucrare in pro street tuning .A fost o hotarare grea de a parasi ce am promovat atata timp. Noua firma se va numii PRO TUNING, si in curand deschid topicuri noi cu lucrarile mele cu respect robert.
Ce tare a iesit jursigpic
Comment
-
Asta da Logan ,am ramas fara cuvinte ..... Parerea mea ca au reinventat Dacia logan ,sau mai bine sa il vanda ca fiind logan 3 ())) ,deci la modu serios) ar face alta impresie loganul cu mult si pare a fii si ea o masinuta de o clasa mai demna . As situa aceasta masina printre Peugeot 407 ,passat, etc......BV BVsigpic
Comment
Comment