Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa e ... E super tare oricum arata foarte bine ..
    Its just a car ...

Comment

• Stie cineva cum se face o matrita?

Comment

• Teoretic, da. Practic, nu. Si nici din ce material.

Masina imi place, atat exterior cat si interior. Linii frumoase, culori bine alese, manopera excelenta. Felicitari si tot respectul pentru munca depusa. Si la mai mare. Poate reuseste sa puna si motorul de pe ClioRS.
        Last edited by danielliviu; 11 July 2008, 18:18.
        GL-22-TOF

Comment

• Nu va suparati... Dar mie nu-mi place interioru mai ales consola centrala , uitativa la pielea de la schimbator intra acolo in gaurica aia minuscula si iese ca o basica...
          ce-s cu 6butoane aruncate acolo pe langa lcd???
          mai frumos veneau in linie
          si bordu trebuia desenat ceva mai masiv ptr ca cadranele parca sunt eu imbracat in colanti adica parca stau inghesuite adica nu stiu , dar masina e o namila si aspectu de exterior o face o namila si la interior vrea sa para un coupe sport mic si zvelt

sigpic

Comment

• Stati ca am intrat la TCM ) technologia constructoare masini .. Voi veni si eu cu comenturi pe cand voi termina facultatea asta
            masina asta facuta e super nasoala ... Nu`mi place de nici un fel ... Mi-ar place sa o am )
            glumeam ce ziceam mai sus
            Its just a car ...

Comment

• Bravo masina arata super bine!
              chiar dac tocmai am scapat cu greu de un logan...Asta chiar imi place e suber
              nimeni nu moare virgin, viata ne .... pe toti
              mazda 3 / logan 1.5 dc

Comment

• Logan 1.4 Mpi

Foarte Tare Frateeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!felicitari
                sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• E super
                  http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• Felicitari robi dar as avea si niste obiectii... O sa ti le zic intr-un PM sau la urmatoru show
                    sigpic
                    NEVER FORGOTTEN

Comment

• De curand am modificat loganul lui ggd care tocmai a fost finalizat.Pun cateva poze . O noutate capota din fibra de sticla !!!
                      Attached Files

Comment

• Ffffffff tare frate seamana cu Subaru e chiar bestiala.......Bv tie GGD-ule
                        sigpic

Comment

• E frumos nu am ce spune X...Am doar o intrebare daca se intampla cumva sa ramana fara baterie la masina cum mai deschide usile?

Comment

• Foarte frumos a iesit.

Comment

• WOW phiuwwww BESTIALLLL mult mai tare decat cel alb extrem de misto... Eleronu cam strica... Da in rest .... Da bravo!!!
                              sigpic
                              NEVER FORGOTTEN

Comment

• Frate ... A iesit bestial masina lui gdd ... Felicitari gdd felicitari protuning ... Munca voastra a dat rezultate ... Si inca ce rezultate ... Si pan la urma ... Pana si dacia are manere :| ce naiba deschizi usile doar din telecomanda ???? Daca vrea cineva sa urce tre sa ii deschizi u din telecomanda ? :| :| ... Si sincer eleronul de pe porbagaj ... Nu prea isi are rostul ... Dar daca ii place proprietarului ... Nimic de comentat ...

@gdd - ai grija de masina si de munca depusa de cei de la ProTuning ...

cat despre interiorul loganului alb :| singurul defect ... Este ca nu v`ati gandit sa puneti o alta husa la schimbator sa arate mai bine ... Ca nu prea se potriveste husa veche ... In rest ... Voi chiar va pricepeti ... Nu mai am nimic de comentat ... Toate cele bune ... Si va admir pentru ce faceti :x :*
                                Logan 1.6MP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google