Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari pentru munca depusa. Am o intrebare la capota s-a pastrat ceva metalic sau este in totalitate din fibra ma refer si partea de sus (capota propriuzisa) si armatura? Daca este in totalitate din fibra nu o sa crape din cauza diferentelor de temperatura (ma refer in perioada care se apropie) dintre mediu si motor?

Comment

• Cat a costat modificarea masinii?

Comment

• E criminala nu am cuvinte. Bravo GGD-ule
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Smechera rau masinuta!! Chiar imi place poate spune cineva un pret aproximativ la kit?Poate m-ar interesa si pe mine

Comment

• Foarte tare GGD-ule

Comment

• Frumoasa foc...Bravo ggd...
              superb interioru` si fetele de usi...Hai la mai mare

Comment

• Originally posted by ct-07-apv View Post
                Felicitari pentru munca depusa. Am o intrebare la capota s-a pastrat ceva metalic sau este in totalitate din fibra ma refer si partea de sus (capota propriuzisa) si armatura? Daca este in totalitate din fibra nu o sa crape din cauza diferentelor de temperatura (ma refer in perioada care se apropie) dintre mediu si motor?
                doblura metalica a fost pastrata ,capota nu va avea probleme la diferentele de dilatare pt ca in asa fel a fost facut incat sa tinut cont de aceasta problema .Nu e prima capota facuta cu tehnologia asta, am mai facut o capota de camarosi una de tico .

Comment

• Originally posted by andrrei_ro View Post
                  Frumoasa foc...Bravo ggd...
                  superb interioru` si fetele de usi...Hai la mai mare
                  la ggd la interior ati facut ceva ?
                  andrei te refereai la ggd interior ? Eu unu nu am vazut nimic .. Doar la celalalt logan alb
                  Its just a car ...

Comment

• Arata super bine GGD-ul ;)...Niste jante auri ar da numa bine
                    ...de doi lei :p

Comment

• Da,nu is asa de frumoase jantele , cel putin nu imi plac asa mult
                      ar merge cum is a lu cristi_xp dar nevopsite sau ale lui userul PAULIC
                      Its just a car ...

Comment

• Jantele sunt ATS pe 16, si arata bine.
                        Ar merge un set mai mare, dar si asa arata f bine.
                        Sa o stapanesti sanatos si felicitari tuturor celor care au muncit la ea.
                        BRAVO BAIETI!

Comment

• Imi place din fata si din lateral. Dar pana la urma, cum se deschid usile din exterior?
                          GL-22-TOF

Comment

• Ggd-ule, ai cel mai frumos Logan pe care l-am vazut. Cat costa kitul?
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Intradevar, super Atata timp, atata munca . . . Merita;)

Apropo, nu cumva usile se deschid de la acele 4 butoane situate pe langa LCD?

Comment

• Am vazut kitul lui ggd asemantor (schimbata capota) 22 mil http://autozr1.net/index.php?act=viewProd&productId=246 !!Frumoasa tare !! Place

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google