Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata binisor masina,poate un pic prea agresiv spoilerul fata.

Comment

Pentru 170cp io nu zic cai prea agresiv..
      sigpic

Comment

Originally posted by GOLAN91
        Pentru 170cp io nu zic cai prea agresiv..
        va avea motorul de clio rs?

Comment

Da eu asa stiu...
          sigpic

Comment

Eleronul si capacul de luneta se vor vinde si separat. Restul nu! L-am intrebat pe cel care le face

Comment

pro street tuning pregateste un logan exclusiv acordand masini o atentie maxima din punct de vedere de design.ne-am apucat de logan de aprox 2-3 luni dar din pacate nu putem sa ne permitem sa lucram doar la o masina asa ca nu putem prognoza exact cam pe cand va fi terminata complect.noi ne-am propus sa fie terminata pana la expozitia de la 4 tuning,dar am hotarat sa nu compromitem lucrarea doar pt o expozitie .
              firma noastra se va ocupa atat de desidnul exterior cat de cel interior.
              -exterior: va primi bari ,praguri si capota cu deflectoare ce vor fi vopsite in alta culoare .pe langa asta va mai primi un capac de luneta,un eleron si daca am hotarat sa nu ne mai grabim poate chiar si alte faruri..masina va primi obligatoriu roti pe 17 si o suspensie sport.
              -interior:ne-am hotarat sa facem un interior cat mai deosebit asta indemnand sa refacem tot designul interiorului total alte linii alt stil.vom face un alt bord complect si vrem sa continuam linia bordului pe usi.tot din interior nu va lipsi nici muzica si monitoarele la care vom alege cu mare atentie locul.tot ce vom construi in interior va fi tapitat de catre tapiterul cel mai priceput din zona noastra!!!
              -masina va primi un motor de renault clio rs
              cam despre asta este vorba
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cat o sa coste kit-ul asta? Aproximativ...
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

in jur de 1000 de euro ...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Scump doamne scump , dincolo era mia ieftin....
                    sigpic

Comment

Ma da terminati cu fazele astea.Nu-ti convine nu cumperi...cu siguranta o sa fie destui care o sa cumpere!

Comment

Pretul eleronului este de 350 RON si capacul de luneta 250 RON . Ps. masina a fost dusa azi la vopsit... 8->

Comment

si ce culoare va fi si cand este gata ?

Comment

alba ) sau un gri perlat...asa mi-a zis ultima oara cand am vorbit...stai sa intre sa ne dea detalii

Comment

inca cateva poze noi cu loganu si cu tapiteria de piele!scaunele din fata sunt cu incalzire.
                              Attached Files

Comment

Prea misto frateeeee, e super si scaunele etc... Nu mai stiuce ati zis ca ii mai faceti , dar am si eu niste idei poate nu te superi... Cu pleoapele ce faci ? Daca ar ati putea prelungestii capota... Am auzit eu ca va fi in 2 culori ? Mie miar place un portocaliu cu negru...(voi ce culoare lati face?) Proiectoare va avea? Si nu maiti lamurit , cum as putea face rost de un eleron, doar eleron (iar pretul sper sa nu fie exagera ca cele de la dacia (ceva aproxomativ plz) ??
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google