Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Scaunele se pot comanda separat? Sunt aceleasi scaune originale de Logan sau le-ati schimbat? Si un pret aproximativ va rog.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Scaunele...sunt facute de altcineva ;)
      @GOLAN91 tu nu vezi ca masina e alba,si va ramane alba...???unde vezi 2 culori?)
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am spus ca am auzit ca va fi in 2 culori (sau doar am auzit) ce nu ai inteles, si daca vrei sati arat are 2 culori (capota neagta si masina alba) OK?
        sigpic

Comment

Capota se schimba...va fi alta
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cum zici u , dar vreau sa imi raspunda el la celelalte intrebari...
            sigpic

Comment

sa ramana alba! foarte tare! capota-plafon si portbagaj - negre
              http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
              http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Originally posted by GOLAN91
                Scump doamne scump , dincolo era mia ieftin....
                scuze ca pana acuma am cam lipsit dar chiar avem foarte mult de lucru si nu tare mai apuc sa ma pun la calculator
                am vrut sa i-mi spun parerea despre pret ca vad ca unora li se pare mult.si ca dincolo era mai ieftin!
                1 -in primul rand dincolo la pretul de 800 eur primesti doar doua bari si doua praguri,intre timp la noi primesti la 1000 eur si 4 bucati de veazari,eu zic ca pretul e cam tot acolo.
                2 -noi asiguram si montatul in pret cea ce cred ca e foarte imporant ca e nasol cand te trezesti cu kitul in brate si habar nu ai cum si cine si unde le monteaza ,si bineinteles ca montajul ar costa iara minim 100
                3 -scopul nostru nu e sa facem tuning IEFTIN ci de calitate.mai pe inteles pe mine nu ma intereseaza cat timp lucrez pe ceva!ma intereseaza calitatea si sa-l fac mai bine decat l-as face pt mine!
                4 -ca design pot sa zic ca ne-am straduit sa facem ceva deosebit dar vom vedea finalul!!

de incheiere vreau sa zic ca kitul asta a fost conceput sa il aibe doar cine chiar merita iar daca nu-l va cumpara nimeni...asta va fi problema si paguba mea!

Comment

io zic sa faci un test, cine-l trece .. poa sa cumere kit`u .. asa nu vom vedea tot tzaranu` cu logan spoilerit
                  http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                  http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Originally posted by Danyutz
                    io zic sa faci un test, cine-l trece .. poa sa cumere kit`u .. asa nu vom vedea tot tzaranu` cu logan spoilerit
                    nici chiar asa!!doarca kitul nu va fi livrat in tara doardaca clientul aduce masina la noi inatelier pt a lucra pemasina ca totul sa potriveasca 100%.ceea ce deja multora reprezinta o problema si renunta.nu vreau nici sa vad kitulnostru pe un logan stoc cu roti cu capace..etc!de aceea am zis ca doar cine merita!iar pretul face o presselectie finala !

Comment

Roby..lasa pretul...cine vrea vine la voi, i-l montati si da banul.... Pune si u ceva poze de la vopsit daca ai... pls

Comment

Pai vorbiti fratilor asa , ca in 1000euroi intra si evazari si manopera etc...
                        Deci pana la urma sa inteleg ca nu se poate lua separat decat eleronul.
                        Last edited by Cristi_Xp; 22 April 2007, 17:15.
                        sigpic

Comment

o intrebare, referitor daca, kitul e agreat rar nush daca bine zic.
                          Renault Scenic II
                          Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Originally posted by bogo4all
                            o intrebare, referitor daca, kitul e agreat rar nush daca bine zic.
                            inca nu am avut probleme!mai exact in romania nu sunt reglementari de genul asta!

Originally posted by GOLAN91
                            Pai vorbiti fratilor asa , ca in 1000euroi intra si evazari si manopera etc...
                            Deci pana la urma sa inteleg ca nu se poate lua separat decat eleronul.
                            eleronul si capacul de luneta!
                            Last edited by Cristi_Xp; 23 April 2007, 00:44.

Comment

e ok...dar daca omul e din bucuresti...ce face??Vine pana la tine in BM?

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                                e ok...dar daca omul e din bucuresti...ce face??Vine pana la tine in BM?
                                DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google