Scaunele se pot comanda separat? Sunt aceleasi scaune originale de Logan sau le-ati schimbat? Si un pret aproximativ va rog.
Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare
Collapse
X
-
-
Scaunele...sunt facute de altcineva ;)
@GOLAN91 tu nu vezi ca masina e alba,si va ramane alba...???unde vezi 2 culori?)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
sa ramana alba! foarte tare! capota-plafon si portbagaj - negre
Comment
-
Originally posted by GOLAN91Scump doamne scump , dincolo era mia ieftin....
am vrut sa i-mi spun parerea despre pret ca vad ca unora li se pare mult.si ca dincolo era mai ieftin!
1 -in primul rand dincolo la pretul de 800 eur primesti doar doua bari si doua praguri,intre timp la noi primesti la 1000 eur si 4 bucati de veazari,eu zic ca pretul e cam tot acolo.
2 -noi asiguram si montatul in pret cea ce cred ca e foarte imporant ca e nasol cand te trezesti cu kitul in brate si habar nu ai cum si cine si unde le monteaza ,si bineinteles ca montajul ar costa iara minim 100
3 -scopul nostru nu e sa facem tuning IEFTIN ci de calitate.mai pe inteles pe mine nu ma intereseaza cat timp lucrez pe ceva!ma intereseaza calitatea si sa-l fac mai bine decat l-as face pt mine!
4 -ca design pot sa zic ca ne-am straduit sa facem ceva deosebit dar vom vedea finalul!!
de incheiere vreau sa zic ca kitul asta a fost conceput sa il aibe doar cine chiar merita iar daca nu-l va cumpara nimeni...asta va fi problema si paguba mea!
Comment
-
io zic sa faci un test, cine-l trece .. poa sa cumere kit`u .. asa nu vom vedea tot tzaranu` cu logan spoilerit
Comment
-
Originally posted by Danyutzio zic sa faci un test, cine-l trece .. poa sa cumere kit`u .. asa nu vom vedea tot tzaranu` cu logan spoilerit
Comment
-
Originally posted by bogo4allo intrebare, referitor daca, kitul e agreat rar nush daca bine zic.
Originally posted by GOLAN91Pai vorbiti fratilor asa , ca in 1000euroi intra si evazari si manopera etc...
Deci pana la urma sa inteleg ca nu se poate lua separat decat eleronul.Last edited by Cristi_Xp; 23 April 2007, 00:44.
Comment
Comment