Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi place cum a iesit masina.
    Eleronul de la luneta e foarte frumos.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

frumos dar mie imi pare putin cam ciudat eleronul.parca strica putin spatele sau doar mi se pare.cu interiorul poze nimic sau nu e gata?
      Renault Scenic II
      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

montati si suspensie sport?

Comment

Originally posted by dogy_10
          montati si suspensie sport?
          suspensia e deja montata!!!!!!!!!

Comment

Wooow deci a iesit super belea.... astept cu nerabdare sa vad interiorul...de finisaje nu mai zic nimic... NO COMMENT..a iesit prea bine ;))

Comment

mie inca mi se pare ca nu e gata...jantele ii strica tot farmecu
              Altele mai mari!!!
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Puff baieti nu vreau sa fiu deloc rautacios dar vreau sa vad niste poze cu aripile din fibra din fata dupa 1 luna de circulat cu masina iar bara spate este totalmente nereusita macar la 1 lacas pt evacuare sa va fi gandit si voi cat despre teava centrala singulara e lambo cumva ?

Comment

Originally posted by Miker
                  Puff baieti nu vreau sa fiu deloc rautacios dar vreau sa vad niste poze cu aripile din fibra din fata dupa 1 luna de circulat cu masina iar bara spate este totalmente nereusita macar la 1 lacas pt evacuare sa va fi gandit si voi cat despre teava centrala singulara e lambo cumva ?
                  se vede ca nu ai auzit de noi! INCA!!dar noi nu facem cofetarie tatic am lucrat o jumatate de an pe masina asta si credema ca de cate ori vei vedea aripa aia asa moare avem deja experienta de 5 ani de lucru si doar design exterior!!!!nu ne permitem sa punem chit pe bari doar eventual la deformari mai usoare sau potriviri fine.barile noastre sunt turnate dintr-o bucata fara taieturi adaosuri de prost gust!!!iar la material nu ne scarbim!!!loc pt evacuare este doar ca nu se vede calumea in poze.si nu e lambo!!noi am vrut sa facem masina cat mai curat in sensul ca nu ne-am permis sa facem nici macar incruntare din capota cum ai tu doar sa nu aibe kit masina pe ea!!!!

apropo!!!de faptul ca pe masina nici macar nituri nu veti vedea nici nu am amintit!!totul este lipit fara ca vreun nit sa strice aspectul masinai dandu-i un aer "IEFTIN"

Comment

eu 1 ziceam de saritul vopselei de la pietre la aripile umflate o sa a[ara ft usor (in cazul de fata fiindca e alba nu se vede) 2 sorry dar nu am vazut locurile pt evacuare 3 logik ca nu exista nituri sua suruburi cum ai alti suruburi la eleroane gauring portbagajul si man la mine prelungirea la capota este facuta din tabla galvanizata si un strat ff subtire de kit ;) multa bafta si spor la treaba oricum e primul kit indraznet frumos si bine realizat ca fapt divers n-ati gasit pe la noi cineva priceput sa umfle aripile actuale ?

Comment

arata bine deocamdata...insa nu ma pronunt pana nu schimba rotile.E urat rau cu rotile alea...
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cateva poze cu masina vopsita la care doar atat pot sa zic ca am ramas masca cand am vazut masina !culoarea este simpla ,pura si da masinii eleganta care am visato!azi totodata s-a luata hotararea sa nu mai facem nici unpaint .vinil sao orice mazgaleala!noi am vrut sa obtinem o masina eleganta.nu stiu ce se vede in poze dar live este criminala vopseaua!!!
                        pun cateva poze si cu deflectoarele din praguri pt cei care au avut dubiu la aspectul acestuia!
                        TOT RESPECTUL PT PROPRIETARUL MASINII CARE A DOVEDIT PASIUNE SI TALENT LA FINISAREA SI VOPSIREA MASINII!!!!!!!
                        Attached Files

Comment

si pretul ?
                          :popa:

Comment

Dragoste la prima vedere!

Comment

Originally posted by bagheera
                              si pretul ?
                              33 mil fara eleron si capac de luneta.capac de luneta 2.500.000 si eleron 4.000.000

Comment

e......nush......nu am cuvinte

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google