si in banii aia intra si montarea .. sooper!
Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare
Collapse
X
-
-
-
iti zic eu motivul eu am vazut masina live si arata ca dracu sorry dar nu-mi place deloc mai bine arata in poze si nici acolo nu exceleaza daca ai modificat o masina nu inseamna neaparat ca a fost modificata frumos daca faci ceva cu gust e apreciat si sare imediat in ochi doar asa daca faci o modificare care o faci doar s-o faci sper ca ati inteles si voi ce am vrut sa zic e parerea mea asta acum sa nu intepeti sa ma criticati ;)
Comment
-
Originally posted by Mikeriti zic eu motivul eu am vazut masina live si arata ca dracu sorry dar nu-mi place deloc mai bine arata in poze si nici acolo nu exceleaza daca ai modificat o masina nu inseamna neaparat ca a fost modificata frumos daca faci ceva cu gust e apreciat si sare imediat in ochi doar asa daca faci o modificare care o faci doar s-o faci sper ca ati inteles si voi ce am vrut sa zic e parerea mea asta acum sa nu intepeti sa ma criticati ;)
Comment
-
hai sa va zic yo cum sta treaba. astia si-au batut joc de un logan,proprietaru a avut incredere in ei si acum vinde masina,k deee,ce ar putea s fak cu chestia aia.
partea interesanta e k proprietarului ia fost rusine s zica unde e facuta masina si a zis ca e facuta in germania.
dovada:
Logan De Vanzare
vand logan mdificat an 2006, 89.000 km parcursi, pe benzina , motor 1.6 , aer conditionat, interior piele alba, cauciucuri toyo tires, genti din aliaj usor aez, bara fata spate si spoilarele sunt cumparate din germania!tuningul este facut in germania in dortmund!, a fost modificate aripile fata si spate ca sa mearga cu barile din fata spate (5/30/2007 4:35:41 PM)http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
lol? tot nu inteleg ce-i cu astia .. unii zic una, altii baga alta
Comment
-
Jantele sunt Momo nu AEZ...
Robi...ce dreq ..am auzit ca alaa vinde masina ca nu i-a placut cum a iesit?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by ggd_87bara fata spate si spoilarele sunt cumparate din germania!tuningul este facut in germania in dortmund!
Comment
-
deci nu va inteleg .. cat a fost in floare, v-ati spart in laude, acum ca a aparut ... o neintelegere(eu asa o vad) toti v-ati schimbat ..
Comment
-
eu nu nici nu am laudat-o nici nu am criticat-o
tapiteria de piele chiar imi place
restul depinde de gustibus
vroiam doar sa vad de modificari la motor si cutie
oricum cu asa o daciana sigur iesi in evidenta,toti intorc capul dupa ea chiar daca le place sau nutoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment