Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MIshto, totusi vezi ca albul e cam pretentios si o sa se vada pe el toate urmele de degete sau praf. Poate sa fie un gri foarte deschis si un gri mai inchis ca nuantze.
    In rest, numa de bine si spor.
    Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
    http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• lasati`l pe om sa`si faca treaba .. fac pariu ca va iesi un lucru bun si frumos
      Its just a car ...

Comment

• ce marfa o sa arate...uuu...
        o nedumerire am si eu...ce o sa fie pus in spatiul care ramane deasupra fetelor de la portiere...chiar sub geam...acum se vede tabla...dar la final ce o sa fie acolo...?

multa bafta in continuare si spor la treaba
        0.9 tce SL plus

Comment

• Originally posted by ovimiha View Post
          MIshto, totusi vezi ca albul e cam pretentios si o sa se vada pe el toate urmele de degete sau praf. Poate sa fie un gri foarte deschis si un gri mai inchis ca nuantze.
          In rest, numa de bine si spor.
          avand in vedere ca tot ce va fii alb va fii vopsit cu un luciu ridicat ... respectiv ce se vede in poze in culoare mai deschisa.accesoriile albe vor fii bucati separate care se vor scufunda in tapiterie cu mult stil

Comment

• Originally posted by bodyn View Post
            super frumos ,o sa iasa, eu unul fiind mai maricel cred ca mai incurca consola la pedala de accelereatie,in rest multa putere de munca si mult spor
            tye invit la showul de la buc sa stai in el cu siguranta vei incapi lejer in el.vreau sa-ti spun ca tot bordul e mult mai aproape de parbrizastfel si consola este destul de infata.
            va multumesc tuturor care ne incurajati si sun sigur ca nu va vom dezamagii! cu respect Robert.

Comment

• Super super nici n-am cuvinte.Bravo baieti !!!
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• SSooopppeeeerrr tareee...!!! Ce frmosasa va iesi..:x place!! Mult SUCCES in continuae baieti!!

bodyn da-mi te rog adresa de la my ride...vreau sa ma uit la genti

Comment

• Super tare!!il vedem la ******* days????
                  Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• tre sa recunosc ca e super, extra, mega, giga, tera masinuta.
                    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• mersi baieti!!!!sigur va fii masina la tuning days!pun si cateva poze cu bordul deja din fibra de sticla.bucatile detasabile vin vopsite si ingropate in tapiterie.
                      Attached Files

Comment

• Foarte frumos si abia astept sa fie gata. Stiu ca nu prea are treaba cu ce se vb aici in totalitate dar sunt curios ce fel de stratimat folosesti de cat mai exact si cate straturi ai pus la bord?

Comment

• Originally posted by ct-07-apv View Post
                          Foarte frumos si abia astept sa fie gata. Stiu ca nu prea are treaba cu ce se vb aici in totalitate dar sunt curios ce fel de stratimat folosesti de cat mai exact si cate straturi ai pus la bord?
                          folosesc stratimat de 450 g pe metru patrat,si am folosit 2-3 straturi (in functie de marimea suparafetei) bine inbibate sa nu traga la cantar!

Comment

• pe cand estimezi terminarea proiectului ?? adica ma refer a interiorului

Comment

• Originally posted by EPoX View Post
                              pe cand estimezi terminarea proiectului ?? adica ma refer a interiorului
                              masina va fii la tuning days!!!garantat.
                              mai pun cateva poze de azi!
                              Attached Files

Comment

• Nici nu mai am cuvinte, singurul lucru ce merita spus e ARTA.Numai bine baieti si spor la munca , o sa iasa ceva formidabil.
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google