Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inca asa ceva nu mi-a trecut prin minte ca masina nu e facuta in RO.Ca sa stie lumea, nu stiu de ce se streseaza, eu sunt din BM si am fost la baieti la garaj si am vazut masina personal.Oricum nu cred ca nu o sa atraga priviri masina la expozitii.Sper sa veniti cu multe cupe. Bafta in continuare si spor la munca!!
    Renault Scenic II
    Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• Originally posted by andrei
      Deci pana la urma sa inteleg ca anunturile alea sunt puse gresit acolo?
      putin spus gresit!!!!de oameni rauvoitori sau care a facut cateva minute bune pe seama asta!!!

Danyutz deci nu va inteleg .. cat a fost in floare, v-ati spart in laude, acum ca a aparut ... o neintelegere(eu asa o vad) toti v-ati schimbat

DANYUTZ are dreptate perfecta asa e omul cand e pe jos toata lumea sare sa dea cate un picior!!!ca de ce nici ei nu stiu dar asa e omenirea asta!!
      pe mine toate aste nu ma vor influenta!daca eram vulnerabil deja demult ma lasam de meserie si lucram la vreun patron si asteptam sa vina ora 4 sa ma duc acasa!!!!pasiunea noastra totdeauna se va reflecta pe masinile facute de noi!!!

Comment

• frumos spus, bravo .. o sa vin la oradea sa va vad creatia
        http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
        http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

• cum am mai zis cui ii place nu conteaza cum arata, este cioara lui si pentru el este cea mai frumoasa,respecte pentru ce ati facut voi la baia mare
          astept in continuare sa vad cum iese faza cu alt motor si cutie
          inca o data nu generalizati,probabil de aceea au mai aparut posturi in care ne scuzam,cine are puterea sa recunoasca si cind ii place si cind nu-i place respectele mele
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Originally posted by Miker
            iti zic eu motivul eu am vazut masina live si arata ca dracu sorry dar nu-mi place deloc mai bine arata in poze si nici acolo nu exceleaza daca ai modificat o masina nu inseamna neaparat ca a fost modificata frumos daca faci ceva cu gust e apreciat si sare imediat in ochi doar asa daca faci o modificare care o faci doar s-o faci sper ca ati inteles si voi ce am vrut sa zic e parerea mea asta acum sa nu intepeti sa ma criticati ;)
            pot sa stiu si eu unde ai vazut masina???si in baia mare e vazuta foarte rar!!! ca nu e pustan care sa dea una-ntr-una ture pe bulevarde.
            Last edited by ProTuning; 3 June 2007, 11:37.

Comment

• Originally posted by prostreet tuning
              domnule GGD!!!vreau sa-ti spun ca esti un gunoi si pt ce stii si tu bine:
              unu la mana:eu te-am adus pe forumul asta
              doi la mana:ma barfesti cum ca nu eu am facut masina cand stii bine ca noi am facuto in timpul costructiei ti-am aratat poze cu masina in lucru in atelierul meu!!deci las pe altii sa te caracterizeze!!
              in al treilea rand nu stiu de ce te jeneaza masina asta??nu pot decat sa cred ca te oftici ca tu ai doar niste jafuri de spoilere copiate si adaptate pe masina ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              I-MI CER SCUZE PT IESIREA ASTA DARA OMU ASTA CHIAR MA SCOATE DIN TATANI CUM FACE PE PROSTU!
              1. ai fi vrut U sa ma aduci pe forum.
              2. yo stiu k masina e facuta in romania k am tot vazut pozele din timpul lucrului,dar am zis k proprietarului ii e rusine s recunoasca,mai ales k am inteles de la cineva k nu-i place. ;) )
              3. nu ma oftic,k ce am pe masina a fost ideea mea. dc vreau imi fac ceva mult mai tare k al vostru si mai frumos. ;)
              iar gunoi s stii k U esti.
              http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
              : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• mie unu imi place masina, nustiu de ce va gasiti toti sa comentati, cum am spus si o mai spun respekt pentru munca depusa la masina si spor la treaba in continuare!

Comment

• Originally posted by ggd_87
                  1. ai fi vrut U sa ma aduci pe forum.
                  2. yo stiu k masina e facuta in romania k am tot vazut pozele din timpul lucrului,dar am zis k proprietarului ii e rusine s recunoasca,mai ales k am inteles de la cineva k nu-i place. ;) )
                  3. nu ma oftic,k ce am pe masina a fost ideea mea. dc vreau imi fac ceva mult mai tare k al vostru si mai frumos. ;)
                  iar gunoi s stii k U esti.

daca te tine ne vedem la showurile de la oradea si cluj sa vedem care e dintre loganuri e mai apreciat!si ar fii bine sa te abtii pe topicul asta ca nici eu nu m-am bagat sa-ti zic parerea despre masina ta din rspect ce la tine e cam lipsa de asa ceva!!!!defapt ce ma astept de la un pustan
                  Last edited by ProTuning; 3 June 2007, 16:20.

Comment

• E reusita masina.Felicitari proprietarului.
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• ggd_87, mi-ar fi rusine sa fac asa afirmatii mai ales ca nu ai vazut masina live. 1 la mana nu am nimic cu tine dar nu dai dovada de bun simt avand in vedere cat suflet si cat timp s-a pus la masina aceasta. 2 crede-ma ca din cate stiu masina ii place propietarului enorm de mult, deci te cam inseli.
                      Renault Scenic II
                      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• Nu va mai certati atata ca va certati degeaba .
                        Orcum ce are una nu are alta , nush dece credeti Prostreetu mult peste GGD , ca faruri stopuri la fel chiar ++ pentru GGD , si fiecare are bari unde(gusturile nu se discuta) jante au toate , singura diferenta ar fi ca Prostreetu e vopsit , asa ca tot am amintit de vopsit , sub eleron e vopsit ???
                        sigpic

Comment

• si prostreetul are evazari aripi, jante mai mari, eleron luneta, interior din piele

Comment

• Aici nu se discuta despre GGD vs Prostreet ...se discuta despre Kitul Prostreet...deci va rog fiti "On topic"
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by prostreet tuning
                              veti vedea la participarea nostra la expozitiile din oaradea 17 iunie si dupa cu o saptamana la cluj unde masina va fii expusa si ne puteti cunoaste si pe mine si pe proprietar cu zambetul pe buze si probabil vom spera sa nu mergem acasa fara vreo cupa...
                              Sa inteleg ca pe 24 ne vedem la EXPO TRANSILVANIA??????
                              ...de doi lei :p

Comment

• Originally posted by mishu_wrc
                                Sa inteleg ca pe 24 ne vedem la EXPO TRANSILVANIA??????
                                daaaaaaaaaaaaa!!!abea asteptam sa vada lumea masina!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google