Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by andrei
    Aprocimativ 1000 de euro fara manopera si eleron.
    isi merita banii.ms

Comment

• a iesit bine masina,dar parca e un pic prea agresiv tuning-ul

Comment

• Am vazut masina si la mare acum si la Cluj arata bine Bravo proStreet si bravo detinatorului

Comment

• domnilor loganul in cauza a mai luat doua premii la ******* fever, salonul de la mare

Comment

• Hmm

deci oriqm ai da`o loganu dupa mine arata cel mai bine tunarit ;-) si nu am vazut alta mashina sa arate asa ca si loganu ! deci toata stima si respectul pentru cei care tunaresc loganurile :*

Comment

• Da deci...loganu nam ce sa zik...."loganu nu e stabil pe sosele" vorbe de amatori si de soferi cu permis care nu stie sa conduka....cel mai confortabil parerea mea.....si stabil loganu daca alti intra cu 150 in curbe si nu stie sa tine volanu sau 60 cum au intrat nemtzi de la rasturnat nu inseamna ca e masina buna... e ba chiar foarte buna...;)...si desigur daca mai e si un pik de tuning in ea :-"........ orikum sper ca toti cu loganurile sa facem odata o intrunire cei cu masini cu tuning...si de ce nu si ceilalti ;) respect la toata lumea. GO GO Logan power

Comment

• a ta e "tunarita"?
                aratane`o si noua la sectiunea "My ride"
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• sa nu exageram....loganul e o masina buna, care nu exceleaza la nici un capitol in afara de spatiu si pret

Comment

• Dogy credema ca ramai uimit de ce e in stare loganul....probabil am sa iti trimit...odata niste clipuletze de ce e in stare ;)....pe linie dreapta....si cu ce masini !!! nu cu gofluri si prosti :-j cu masini adev z4..z6...;)...si vrei ramane un pik cam :O sunt cam nou pe aici si nush unde sa postez poze sau clipuri :|...

Comment

• Daca vrei sa postezi poze ai 2 variante:
                      - direct pe forum: unde scrii mesajul, mai jos putin ai un buton "Manage Attachaments", dai click pe el si se deschide o fereastra noua. Dai browse si incarci o poza, dai browse mai jos, mai incarci inca o poza s.a.m.d
                      - pe www.imageshack.us : dai browse si cauti poza, dai upload, dupa care copiezi ce scrie la "Thumnails for forums" si pui in postul de pe forum. Repeti operatiunea asta la fiecare poza.
                      Daca vrei sa postezi filme ai 2 variante:
                      - direct pe forum: unde scrii mesajul, mai jos putin ai un buton "Manage Attachaments", dai click pe el si se deschide o fereastra noua. Dai browse si incarci un film, dai browse mai jos, mai incarci inca un film s.a.m.d
                      - pe www.youtube.com, iti faci user acolo si uploadezi filmul si copezi in postul de pe forum tot ce este dupa "=", adica codul filmului pus asa:
                      PHP Code:
                      [YOUTUBE]CODUL DUPA "="[/YOUTUBE
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by Samuraihd
                        ... cu masini adev z4..z6...;)...si vrei ramane un pik cam :O sunt cam nou pe aici si nush unde sa postez poze sau clipuri :|...
                        z4 cu motorizare de 2.2 are 170 cp ,nu vad cum se poate compara loganul cu el
                        On topic ,prostreet tuning organizeaza tuning show la baia mare cred
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp
                          z4 cu motorizare de 2.2 are 170 cp ,nu vad cum se poate compara loganul cu el
                          On topic ,prostreet tuning organizeaza tuning show la baia mare cred
                          da asa e. prostreet impreuna cu proprietarul loganului organizeaza. eram si yo invitat,dar in wekeend-ul ala plec la mare.
                          oricum cred ca o sa iasa misto,mai ales ca am vorbit cu roby si a zis ca au invitat 2 drifteri din ungaria parca.
                          http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                          : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• Au fost cateva "piese" de masini, nu multe din pacate. "Best in show", dupa parerea mea BMW-ul 320 de CJ.

La partea cu "liniutele", putin jenante. Loganuri facute de Dacia 1310, plus, cireasa de pe tort, un Lambo Gallardo caruia i-au dat rusinica, pe rand, un TVR Sagaris, un seria 5 si parca si un AMG. Pe ce maini ajung masinile astea

Drifterii nu i-am mai prins, a inceput ploaia.

PS: Nu am inteles ce cautau in show Focus ST, Seat Ibiza, Leon Cupra, Carrera s.a. stock. A fost show de tunning sau show de care are mai multi bani. Sa nu mai mentionez ca Fordul si Seaturile erau aduse de dealeri. Puteam merge eu in showroom

Data viitoare am sa ma gandesc daca asa ceva merita biletul de intrare si duminica pierduta.
                            Last edited by chris_t; 26 August 2007, 21:57.

Comment

• am si eu o intrebare , se mai poate deschide portbagajul ? ) ca eleronul ala pare prins in lateral
                              http://mitzah.labrute.fr/
                              http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

• cate contracte de tuns peluze o fi prins proprietaru ?

frumos kitu dar nu e de bucuresti
                                e un pic ... autostrada si atat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google