Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata foarte bine.
    Bravo!
    http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• e frumos loganul, merita banii eu personal as face partea gri de pe bara spate mai discreta mai mica de acea ii dau 10 si nu 10+

felicitari

PS cam cate ore de munca sau investit in el ?
      ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
      YO2MKL
      sigpic

Comment

• Tare masina...D

Comment

• Da, e fooooarte misto masina. Nu stiu daca mi-as face vreodata masina mea asa dar la privit imi place.

Comment

• Cred ca si sa ti-o faci asa costa ceva bani,si nu numai bani.Iti trebe si indemanare si pricepere....

Comment

• Originally posted by GOLAN91
              Pentru 170cp io nu zic cai prea agresiv..

170cp? wow poate si un 1.5 sa ajunga la caii astia?
              sigpic
              NEVER FORGOTTEN

Comment

• Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
                Cred ca si sa ti-o faci asa costa ceva bani,si nu numai bani.Iti trebe si indemanare si pricepere....
                me langa asta ai nevoie de timp, nervi, pasiune............
                ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                YO2MKL
                sigpic

Comment

• dute ba cu 170 cp )))) e dacie
                  nici aia de la elia nu au 170 de caluti

Comment

• aloooo.....piatza....nu e vorba de nici un 1.5.....ce daracu nvorbiti aiurea fara sa stiti nimic....era vorba de montarea unui motor 2.0 16v de clio rs, de acolo aia 170 de cai

Comment

• multumim de lamurire

Comment

• Originally posted by armand24
                        multumim de lamurire
                        aprob pozitiv
                        sigpic
                        NEVER FORGOTTEN

Comment

• Daca aduc masina in cat timp e gata (numai kitul exterior) ...cat timp raman fara ea ? acum cercetez piata ... deocamdata nu m-am hotarat ce body kit sa-mi cumpar ..
                          :popa:

Comment

• Am avut rabdare sa citesc tot topicul si am ajuns la 2 ...nu stiu cum sa le numesc:
                            1. Felicitari ProStreet
                            2. sunteti cativa copii fugiti de acasa care criticati fix aiurea, vedeti-va lungul nasului si nu faceti cioc pe banii parintilor

Felicitari inca o data.

Comment

• Si totusi cum se poate intra in posesia acestui kit care mi se pare deosebit? Am trimes si pm si nu mi s-a raspuns.Va rog pe cei in masura sa imi raspunda aici sau pe pm cind si cit dureaza montatul pe masina daca vin la Baia Mare?

Comment

• Originally posted by PAULIC
                                Si totusi cum se poate intra in posesia acestui kit care mi se pare deosebit? Am trimes si pm si nu mi s-a raspuns.Va rog pe cei in masura sa imi raspunda aici sau pe pm cind si cit dureaza montatul pe masina daca vin la Baia Mare?
                                pretul acestui kit e undeva la 1000 eur fara eleron si capac de luneta!impreuna costa undeva la 1200 eur.
                                timpul de executie e undeva la 3-4 saptamani din care doua saptamani avem nevoie de masina la atelier.
                                produsele se livreaza montate pe masina in spritchit.
                                pt alte detyalii nr meu de tel este 0742121696 robert
                                Last edited by ProTuning; 3 November 2007, 02:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google