Ne punem ochelari de soare, poate ne si bronzam.
Idei modificare stopuri cu led
Collapse
X
-
salut puteti sa ma ajutati si pe mine ,vreau sa fac o placuta cu leduri piranha pentru plafoniera si nu stiu ce rezistente sa pun pentru fiecare led in parte
Comment
-
sal
salutare stopurile ale mele sunt originale in felul lor mai urmeaza maine stopul central frana tot in led, sper sa iasa ok, nu am fost ajutat de nimeni de pe forum desi am solicitat ajutor, in fine bafta la toti.
Comment
-
danielliviu.multumesc pentru raspunsuri
adyxzz: se desfac greu triplele,au iesit belea
Comment
-
M-am decis si eu sa-mi modific stopul central si sa pun leduri.
Am luat placa test si leduri flux de 5mm. Totul e ok, la montaj, fac cate un grup format din 4 leduri si apoi toate in paralel si le pun pe cablu final la 12v. Mai necesita vreo rezistenta daca un led flux duce 3v?
Comment
-
vlad suna-ma cand poti sa-ti trimit poze cum sa faci cablajul. eu am facut cu 60 de superfluxuri. faci module de cate 3 sau 4 leduri (cum vrei). azi am montat-o pe masina si e ok.
Comment
-
-
Cu banda led smd nu iese frumos. Ledurile flux sunt cele mai faine pentru proiecte de genul, pentru stopuri.
Stopul meu e sarac... am avut 28leduri flux 5mm si le-am pus. Sunt alb rece, iese treaba buna?Attached FilesLast edited by VlaD2803; 23 February 2014, 23:16.
Comment
-
Originally posted by VlaD2803 View PostCu banda led smd nu iese frumos. Ledurile flux sunt cele mai faine pentru proiecte de genul, pentru stopuri.
Stopul meu e sarac... am avut 28leduri flux 5mm si le-am pus. Sunt alb rece, iese treaba buna?
si vorba lui prestige fara nimic deasupra.
Comment
-
daca are cineva de vanzare ,ma gandesc sa cumpar si eu unul
Comment
Comment